Ez milyen repülő volt?
mi a típusa, és mire használják, katonai vagy személy szállítás?
hát pontosan nem tudom körül írni de hátha, olyan volt mint egy Boeing személyszállító csak kisebb, és valami tányér szerű antenna vagy mi volt a tetején. filmekben láttam már ilyet de nem emlékszem milyen célt szolgált, nem tudom talán az air force one volt, vagy nem tom,
olyasmi mint az első repülő csak amit láttam a tetején nagyobb kerek antenna volt mint egy csészealj.
szóval AWACS, rá kerestem és talán ez volt, nem biztos de sztem ez az, NATO gép?
igen ilyesmi volt de talán kék volt a test egy része (?)
tegnap láttam nem is nagyon emlékszem rá hogyan is nézett ki pedig nem repült olyan nagyon magasan, mostanában rá vagyok a repcsikre igy kattanva ha látok valamit, múltkor olyan drónt láttam ami talán Mo.-nak nincs de nem is amcsi vagy kínai volt.
Itt van egy konkrét cikk a típusról, és úgy alapvetően a légtérellenőrző gépekről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!