Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor fognak az emberek...

Mikor fognak az emberek fellázadni a kormány ellen?

Figyelt kérdés

Úgy értem, már Magyarországon azért nem ártana egy forradalom. Meddig lesz még bárány a nép és szenved a kiskirályok keze alatt?

Teljesen reménytelen az egész ország. 3 unokám van, ebből kettő diplomás. Mind a 3 külföldre ment, hogy teljes életet élhessenek. Ez az ország már nem a magyaroké?

2013. júl. 29. 21:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A forradalom megfélemlítés. Nem véletlen találták ki. Munkával lehet országot építeni. De úgy elég nehéz ha csak a kapát támasztó ( vagy lopó ) kisebbség és az adórendszerünket élvező betelepedők maradnak itthon dolgozni. Röghöz kötés ide vagy oda, egy külföldi fizetésből akár a pilóta oktatás árát is kilehet fizetni részletre. Ez az ország a kiskirályok és a rabszolgák helye ( lesz )!
2013. júl. 29. 21:57
 12/19 anonim ***** válasza:
Én kiegészíteném annyival, hogy sajnos 2 millió hülye téll hisz ezeknek a majnoknak, de már írtam is. És a másik, hogy sajna nem is lehet ki közül választani. Csak Gennyus tud és redvás szendvics van. Aki látta azt a South Park részt a 8. évadban az érti miről beszélek.
2013. júl. 29. 21:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Al-Capone-vel nem egészséges újjat húzni.

[link]

(1000) milliárd forintokat lapátolnak ki off shore.

"Egy Máltán bejegyzett cég Afrikában árul majd magyar letelepedési államkötvényeket" Ezt is off shore nyomják.

Sülysápon a fideszes maffiózók ártéri értéktelen földdarabot vettek ipari parknak 6 éve, 1 milliárd forint értéjben devizakötvényt bocsájtottak ki evégett azóta egy kapavágás nem történt. Esztergom, stb, stb... A sor végtelen. Csepeli György akadémikus írta, hogy a maffia van hatalmon a rendszerváltás óta. Hagyó megkapta egy felső középkategóriás konyhabútor árát nokkiás dobozban. Röhely. Valakinek útban volt.

2013. júl. 29. 22:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nem véletlen, hogy az ,,Gengszterváltás"
2013. júl. 29. 22:30
 15/19 anonim ***** válasza:
A magyarok akkor fognak fellázadni, ha valahogy véletlen egy helyre kerül az összes fotel az országban.
2013. júl. 29. 22:40
 16/19 anonim ***** válasza:

17 évesen egy elég erős nyelvspeces gimnáziumban tanulok. Elgondolkodtam, hogy milyen lehetőségeim lesznek pár év múlva a továbbtanulásnál:

A) Jelentkezek a hazai felsőoktatásba, ha mákom lesz fel is vesznek államilag finanszírozott helyre. Ha meg nem, akkor életem végéig nyöghetem majd a tandíj visszafizetését. Feltéve, hogy lesz miből, mert ugye nálkon a diplomás munkanélküliség sem ritka.

B) Elvégzem itthon az egyetemet, és kimegyek dolgozni külföldre. Ezesetben vagy találok munkát a szakterületemen a diplomámmal, amit egy meglopott és kivéresztett felsőoktatásban szereztem, vagy mehetek mosogatni az itthoni gázsi sokszorosáért. (Ezt nagyon nem szeretném.) + fizethetem vissza a tanulásom költségeit az államnak.

C) Külföldre megyek egyetemre ingyen vagy olyan összegért, amit könnyen megkeresek az ottani diákmunkával. Nyelvet tanulok, majd lesz egy jó diplomám, és azután remélhetőleg egy jó állásom is.

Csupán egy jó állásért nem hagynám itt az országot, de ha ezzel megszűnik a jelenlegi bizonytalanság (és sokak esetében a kilátástalanság), akkor már van min elgondolkodni.

2013. júl. 29. 22:56
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Nem lesz forradalom.

Mint ahogy te is leírtad, a tetterős, intelligens emberek (pl. az unokáid) inkább elmennek külföldre élni, de nem fogják itt lelövetni magukat valami hirtelen jött lázongás közepette, amiről azt sem lehet tudni, hogy egyáltalán eredményes lesz-e, nem hogy még azt, hogy az eredményessége esetén vajon képesek vagyunk-e normális országot teremteni a forradalom után.

Mert valószínűleg nem vagyunk a képesek. A magyarok begyepesedett, gyűlölködő emberek.

És nem, itt most nem arra gondolok, hogy a mocskok gyűlölik szegény Pistikét, aki rózsaszín tangában riszálja magát végig az utcán, aztán amikor találkozik Józsival, jól seggbekukizzák egymást a járókelők előtt és nem is arra gondolok, amikor Kolompár Bolivárka és Lakatos Eszperantó agyonvernek egy magatehetetlen 90 éves öregasszonyt 2000 Ft-ért, mert ezt a normális emberek persze, hogy elutasítják. Ez a normalitás ellen van.

A gyűlöletet arra értem a magyaroknál, hogy egymást gyűlölik az apró hibák, botlások miatt. Egyszerűen minden kis pillanatot megragadnak, hogy a másik emberben megtalálják a legapróbb kis szálkát is és olyan ordenáré csesztetést vigyenek miatta végbe, hogy az valami hihetetlen.

Miért úgy áll a haja, miért olyan a szemöldöke, miért úgy lép, miért úgy festi a kerítést, miért úgy vesz levegőt, miért úgy nevet, miért nem ez, miért nem az...

Egy olyan országnak egyszerűen nincs jövője, ahol a társadalom tagjai minden percben egymást akarják agyonverni, mert úgy érzik, hogy attól boldogok, ha a másik szenved.

2013. júl. 30. 06:23
 18/19 anonim ***** válasza:
8%

"Ez az ország a kiskirályok és a rabszolgák helye ( lesz )!"

És akkor mi bajod van? Az unokáid megcsinálták a szerencséjüket, már boldogok és jól élnek.

2013. júl. 30. 06:26
 19/19 A kérdező kommentje:
És akkor mivan? A barátaim, rokonok és a család többi része attól még itt fanyalog! Akik külföldre szülnek magyarokat, azoknak az embereknek a gyerekei már tisztában se lesznek azzal, mi az, hogy Magyarország!
2013. júl. 30. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!