Diszkriminatív a férfiakkal szemben külön női parkolók létrehozása Sopronban?
2013. júl. 26. 16:31
1/30 anonim válasza:
Csak akkor, ha a férfiak annak érzik.
Én már számtalanszor mondtam férfitársaimnak, hogy a nők feneke manapság túlságosan is ki van nyalintva és az esetek nagy többségében azt hallottam vissza, hogy ez egyáltalán nincs így.
Persze az utóbbi időben javult a helyzet, egyre több férfi értett velem egyet, de ez még mindig kevés az egyenjogúsághoz. Harcolni kell.
2/30 anonim válasza:
Hölgy parkoló?
Ezért ilyen kék meg eltérő a színezése mert a nők nem tudnak parkolni?
Előbb meg kellene tanulni autót vezetni, hölgyek.
4/30 anonim válasza:
Én nő vagyok, jól vezetek, sokat és balesetmentesen. A városban parkolok rengeteget, férfiak is néznek, hogy olyan helyre beállok, ahová ők meg se próbálnák. Úgyhogy kicsit vissza az agarakkal.
5/30 anonim válasza:
5.
Te meleg vagy, hogy Igy Irsz a nőkről.
6/30 anonim válasza:
Ha férfi vagy, fehérbőrű, és heteroszexuális, akkor esélyed sincs az életben :(
7/30 anonim válasza:
Te egyszerú emberke, szerinted én kértem, mikor pesti vagyok. Csak reagáltam rá, hogy sok nő jól vezet.
8/30 anonim válasza:
Gondolom nagyon nincs mivel, mert egy férfi, akinek van, nem Ir ilyeneket a nőkre.
9/30 anonim válasza:
Ez egyébként visszafelé fejlődés.
Mi lesz legközelebb?
Lesz női metrókocsi , férfi meg vegyes, mint Japánban meg Iránban?
10/30 anonim válasza:
"Csak reagáltam rá, hogy sok nő jól vezet."
Mitől vezetne jól? A nő az nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!