Belöletek űztek már gúnyt (vagy nevettek ki) azért mert felnőtt létetekre számítógépen játszotok (mát aki). Hogyan reagáltotok?
"Jó, akkor a történelemkönyvekből is radíroztasd ki a 1920 előttre vonatkozó leírást meg térképeket."
Ne haragudj, de ez meg milyen reakció? A történelmet nem kell meghamisítani, de meg kéne tanulni a jelenben élni. Persze, milyen klassz lenne, ha nem csatolták volna le azokat a területeket, de megtették, ezen kár sírni majd' 100 év után.... Ráadásul írja ezt valaki, aki valószínűleg nem is élt 1920 előtt...
Köszi a válaszokat.
Utolsó te hány éves vagy illetve apukád hány éves?:)
Köszi.
Nem, mert akiket felnőtteket én ismerek a baráti körömben, mindenki játszik. Ez már úgy beletartozik a mindennapokba, mint régen a kártyázás. Aki kinevet vagy kigúnyol azért, mert felnőtt létedre számítógépes játékokat játszol, annak viszont nem visszavágni kell, hanem sajnálni kell érte, mert ő még nem lett felnőtt. Ugyanis csak a gyerekek csúfolják egymást.
Én lesz....m helyetted nagy ívben az ilyen "felnőttet".
Az, hogy valaki szabad idejében mit csinál, a magánügye, és akinek arról kívülállóként véleménye van, azt csak sajnálom érte. Ugyanúgy privát szféra, amihez nincs köze senkinek. Amíg nem beteges, nem ütközik jogszabályba, és nem megy a család és az anyagi kérdés rovására.
Én például imádok honfoglalózni, logikai játékozni, főleg ha többszintes, egymásra épülő történet van benne. Szerintem a WOW is tök jó, mert közösségformáló ereje is van.
Szóval hajrá!!!! Jó szórakozást!
Még valami:
Az is hülye aki hegyet mászik, vagy szabadidejében sportol vagy a hobbija a kutatómunka vagy imád értelmetlen könyveket olvasni? Mert az ugyanúgy a magánügye. Én például tutira nem lennék barlangász, de ha engem nem érint, mindenki úgy barlangászik, ahogy akar.Vagy csúfoljam érte őket???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!