Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Belöletek űztek már gúnyt...

Belöletek űztek már gúnyt (vagy nevettek ki) azért mert felnőtt létetekre számítógépen játszotok (mát aki). Hogyan reagáltotok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 14:43
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
Három diplomám van , egyik sem büfészakos, most csinálom a doktorimat, az MTA( ha tudod mi az kedves 13/L) által támogatott nemzetközi kutatás alapján. Közben vezető beosztásban dolgozom. Nem hiszem, hogy a művelődésemmel vagy az értelmemmel nagy probléma lenne. olvasni is szeretek, sőt imádok, de tudod létezik az az agyi fáradtság amikor nem tudsz olyan könyvet olvasni ami nem Mikka Makka kalandjaival egy szinten van. Akkor meg már inkább a Sims.
2009. okt. 27. 14:50
 22/32 anonim válasza:

"Jó, akkor a történelemkönyvekből is radíroztasd ki a 1920 előttre vonatkozó leírást meg térképeket."

Ne haragudj, de ez meg milyen reakció? A történelmet nem kell meghamisítani, de meg kéne tanulni a jelenben élni. Persze, milyen klassz lenne, ha nem csatolták volna le azokat a területeket, de megtették, ezen kár sírni majd' 100 év után.... Ráadásul írja ezt valaki, aki valószínűleg nem is élt 1920 előtt...

2009. okt. 27. 18:34
 23/32 anonim válasza:
Ez utóbbi hozzászólás csak nevetséges kapálózás, hogy az övé legyen az utolsó szó. Harc az utolsó leheletig, igaz? :-) 32/F
2009. okt. 28. 09:01
 24/32 anonim válasza:
Szerintem poén volt hogy késő este hazamegyek aszittma leb@sznak mint piszkot erre aztlátom hogy apám épp akkor vidde végig a CoD2őt azt ünnepeltünk és visszamentünk a kocsmába :DDDDD
2009. okt. 28. 10:09
 25/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Utolsó te hány éves vagy illetve apukád hány éves?:)

Köszi.

2009. okt. 28. 10:27
 26/32 cynic ***** válasza:
Vicces, hogy egy 13 éves kislány akar befolyásolni felnőtt embereket a gamelési szokásaikban. Igen, drága 13/L, én szinte CSAK az általad említett "lövöldözős szarokkal" játszom (nevezzük csak taktikai FPS-eknek/hadiszimulátoroknak ezeket) és hidd el, nagyobb játékélményt biztosít, meg többet tanultam belőlük, mint Te a honfoglalódból. :)
2009. okt. 28. 12:13
 27/32 anonim válasza:
40 éves vagyok és nőnemű, és szeretek számítógépen játszani. Kb. 500 könyvet olvastam el, szóval nem hiszem, hogy műveletlen lennék, bár nincs még érettségim se. Őszintén mondom, nem érdekel, kinek mi a véleménye, pedig rúgtak már hasba (képletesen) mert játszok, ha ahhoz van kedvem. Ha ilyesmi történik, küldjétek el a sunyiba, aki beledumál.
2009. okt. 28. 18:21
 28/32 anonim ***** válasza:
Én nem méltatom a 13/L reagálását, szánalmas, gyerekes, és tipikus 13 éves kislány. De azért megkérdezné, tőled, hogy szerinted, engem, mennyire befolyásol a TE véleményed, illetve a te meglátásaid?
2009. okt. 28. 18:49
 29/32 anonim ***** válasza:

Nem, mert akiket felnőtteket én ismerek a baráti körömben, mindenki játszik. Ez már úgy beletartozik a mindennapokba, mint régen a kártyázás. Aki kinevet vagy kigúnyol azért, mert felnőtt létedre számítógépes játékokat játszol, annak viszont nem visszavágni kell, hanem sajnálni kell érte, mert ő még nem lett felnőtt. Ugyanis csak a gyerekek csúfolják egymást.

Én lesz....m helyetted nagy ívben az ilyen "felnőttet".

Az, hogy valaki szabad idejében mit csinál, a magánügye, és akinek arról kívülállóként véleménye van, azt csak sajnálom érte. Ugyanúgy privát szféra, amihez nincs köze senkinek. Amíg nem beteges, nem ütközik jogszabályba, és nem megy a család és az anyagi kérdés rovására.

Én például imádok honfoglalózni, logikai játékozni, főleg ha többszintes, egymásra épülő történet van benne. Szerintem a WOW is tök jó, mert közösségformáló ereje is van.

Szóval hajrá!!!! Jó szórakozást!

2009. okt. 28. 18:54
 30/32 anonim ***** válasza:

Még valami:

Az is hülye aki hegyet mászik, vagy szabadidejében sportol vagy a hobbija a kutatómunka vagy imád értelmetlen könyveket olvasni? Mert az ugyanúgy a magánügye. Én például tutira nem lennék barlangász, de ha engem nem érint, mindenki úgy barlangászik, ahogy akar.Vagy csúfoljam érte őket???

2009. okt. 28. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!