Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Belöletek űztek már gúnyt...

Belöletek űztek már gúnyt (vagy nevettek ki) azért mert felnőtt létetekre számítógépen játszotok (mát aki). Hogyan reagáltotok?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 14:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%

Tinédzser korban 100x jobb dolgok vannak, meg elmászkálhatsz,csajozhatsz, kimaradhatsz. (már aki)

Majd ha voltál 35 vagy akár 45 éves, visszatérhetünk rá.

2009. okt. 22. 15:44
 12/32 cynic ***** válasza:
92%

Kb azok gúnyolódnak ezen, akik szerint a számítógépes játék műfaja még mindig a Pacman/Super Mario szintjén tart - általában az ilyen hiperművelt értelmiségiekre, meg a tipikus "partiarcokra" jellemző, nem igazán bírják elviselni, hogy vannak emberek, akik más érdeklődési körrel rendelkeznek mint ők.

Olyan ez, mint a metálzene volt anno. Mennyit nyávogtak, hogy sátánizmusra neveli a fiatalokat, meg minden... erre tessék, manapság egy teljesen elfogadott, népszerű zenei irányzattá vált. A gamer stílus is elfogadottá válik előbb-utóbb, és nem fogják az embert gúnyolni miatta, ha felnőttként játszik. Csak nem szabad túlzásba vinni.

2009. okt. 22. 18:15
 13/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Utolsónak meg külön köszönet.

2009. okt. 22. 19:50
 14/32 anonim ***** válasza:
Egyetértek, én 25 éves vagyok és baromira ki tud kapcsolni, ha esténként 1-2 órát Sims-ezem. De pl hétvégén van, hogy addig ülök ott míg rám nem szólnak.
2009. okt. 24. 02:39
 15/32 A kérdező kommentje:
És akivel megesett már a gúnyolódás az, hogy reagált?
2009. okt. 24. 09:49
 16/32 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen közlöm, hogy leszarom, engem ez kapcsol ki, nem a Máunika.
2009. okt. 24. 12:30
 17/32 anonim válasza:
82%
Én 32/F vagyok és szoktam WOW-ozni, meg mindenféle mmorpg-ket kipróbálni, mostanában pedig a Heroes 5-tel játszom. Amúgy vállalkozó vagyok és igen jól esik este kikapcsolódni egy kis játékkal, főleg ha tele van a t**öm a nappal. Levezetem a stresszt. Kb. 8-10 éves korom óta szeretem a számítógépes játékokat (C64), és valószínűleg mindig is hobbim (talán szenvedélyem) lesz. Nekem még nem szólt be senki, de ha megtenné, biztos találnék nála egy olyan tevékenységet, amit lefikázhatnék, ezzel hallgatásra kényszerítve az illetőt (pl. "Te cigizel? Én gyerekként kipróbáltam, de azóta megjött az eszem!"). Amúgy csak simán elküldeném a sunyiba, de remélem nem lesz rá szükség. Ne törődj velük! :-)
2009. okt. 26. 09:36
 18/32 anonim válasza:
15%
Nem tom én is röhögök azon akinek a játékon kívül nincs más elfoglaltsága. Egyszer-egyszer belefér, de szerintem is nevetséges az, akinek nincs más szabadidő-beli tevékenysége a játékon kívül. Művelődni is kéne egy kicsit! Am tényleg nem mind1, hogy mit játszik az ember pl. ilyen lövöldözős szarokat, vagy honfoglalót. Ez utóbbit én is szoktam sűrűn. Abban semmi gáz nincs, sőt... 13/L
2009. okt. 26. 19:23
 19/32 anonim ***** válasza:
13 éves vagy ráadásul lány:) Mit akarsz itt ebben a topicban?:D
2009. okt. 26. 19:27
 20/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

32/F kommentje nagyon tetszett.

Köszi Köszi:D

2009. okt. 26. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!