Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Leninről?

Mi a véleményetek Leninről?

Figyelt kérdés

2013. júl. 21. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Lenin megmentette a világot a kapitalizmus mocskától, az már más kérdés, hogy halála után sikerült az ő művét is tönkretenni, de legalább nem hiába élt.
2013. júl. 21. 23:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Első, szerintem tájékozódj még kicsit Leninről, mielőtt ilyeneket írsz.

Te is beleesel abba a hibába, hogy az elkövetett bűnökért az utódokat tezsed felelőssé, holott már Lenin alatt elkezdődött a terrorisztikus rendszer kiépítése.

2013. júl. 21. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:
*teszed
2013. júl. 21. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
És miről tájékozódjak? Nekem nem a terrorral van bajom, hanem amit azután műveltek. A kapitalizmussal. Az egész keleti blokkot valamint a Szovjetuniót kapitalizálták a kilencvenes években. Begyűrűzött ide is a mocsok a szenny.
2013. júl. 21. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Mert szerinted minek kellett volna maradnia?

Tetszik, nem tetszik, új világ van Kelet-Európában.

Ja, ha neked csak a mocsok meg a szenny jön le a kapitalista rendből, a te dolgod, csak másokat ne akarj meggyőzni arról, hogy csak neked van igazad.

2013. júl. 22. 01:52
 6/9 anonim ***** válasza:

'Tetszik, nem tetszik, új világ van Kelet-Európában.'

Helyesbítek, a volt keleti blokkban.

2013. júl. 22. 01:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Korának egyik leggyorsabban olvasó ember, Lenin idejében megkezdődött a terror kiépítése ezt tény 17-18-as hullám volt nem tagadom, de akkor azért még próbáltak szelektálni, és humánusabb módszerek voltak. Aztán jött Sztálin haversrác az meg már eszetlenség volt milliókat úgy, hogy randomra, ráadásul lámpával kiégetni egyesek szemét úgy, hogy egyfolytában világították tök pazarlás, péniszére rálépni lassan szétnyomni az embereknek, ezek...ahhoz képest, hogy nem hagytak aludni ami durva, de azok közül amik voltak az volt a leghumánusabb és Lenin idején ilyen durvulások nem nagyon voltak. Amúgy műveit el kell olvasnod, ha ennyire érdekel Lenin egész jó a megfogalmazás, okos ember volt igazi forradalmár az elvek embere, bár úgy gondolta, hogy más rajta kívül nem tudná végig vinni a forradalmat, de legalább meghallgatott másokat és nem lövetett le mindenkit, mint Sztálin, és még1x rohadt gyorsan olvasott ami nekem nagyon tetszik.
2013. júl. 22. 10:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy tudott olyan gyorsan olvasni? Igen kíváncsi vagyok a technikájára.
2013. júl. 22. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom már régen olvastam csak azt tudom, hogy korának egyik leggyorsabban olvasó embere volt és az ő idejében a börtönökben még nem éget a 200-as égő éjjel nappal 4 négyzetméteres helyen.
2013. júl. 22. 18:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!