Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A győri Kossuth-utca rehabilit...

A győri Kossuth-utca rehabilitációja után visszaköltöztetik azokat, akiket idetettek a nyakunkra?

Figyelt kérdés

[link]

Már nagyon unjuk őket itt, Marcalvárosban. Egész nap és éjjel is a járdán ülnek, ordítanak, beszólnak a járókelőknek, bokáig ér a szemét, a köpet, a vizelet, és egyre-másra tűnnek el a biciklik a közös tárolókból. Senki nem kérdezte meg, hogy akarunk-e velük élni, most meg kerülgethetjük őket, és velük van tele az utca. Teljesen el vagyunk keseredve...

2013. júl. 21. 14:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az ésszerű megoldás az lett volna, ha egymás közelébe költöztetik őket, pl. Újvárosba, vagy egy Győrtől kijjebb eső településre, ahol eddig is sokan voltak, de nem szabadott volna vegyíteni őket a magyar lakossággal, mert 10
2013. júl. 22. 14:57
 12/17 A kérdező kommentje:
...mert 10 ilyen család 50-100 magyar család életkörülményeit teszi tönkre.
2013. júl. 22. 14:58
 13/17 Dogmatix91 ***** válasza:
Újvárosból szerintem az összeset ki szeretnék költöztetni a 2017es diákolimpiáig, úgyhogy valószínűleg kapnak még a győri lakosok pár családot.
2013. júl. 23. 08:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Magam is az elköltözésen gondolkodom, mert egyre élhetetlenebb lesz a környék a dologtalan élősködők miatt. Pedig rengeteget dolgoztam a lakásomért, amit nagyon szeretek. Köszönjük Borkainak és az önkormányzatnak, hogy tönkretették az életünket.
2013. júl. 23. 11:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Most éppen haza felé láttam, hogy "Megüssem?" kérdéssel szavalt egy kis cigó egy magyarnak...a pasi helyébe mondjuk földbe döngöltem volna, de ő inkább hagyta...a gyerek kb 10 éves lehetett kb 80 kg körül...-.-"
2013. júl. 23. 19:11
 16/17 Dogmatix91 ***** válasza:
Néha belegondolok mennyivel gazdagabb ország lehetnénk, ha a munkakerülő peruiak nem lennének. Egy család elvisz vagy fél milliót havonta az államtól, amit persze az adófizetők fizetnek ki. Most ez biztos rasszistának fog hangzani (és lehet hogy az is), de ki kéne irtani az összeset. Franciáknál is óriási gondokat okoznak. Illegális telepeket hoznak létre, dolgozni nyilván nem dolgoznak. Lopásból él az összes. Undorító. Tisztelet a kivételnek! Mert akad normális cigány is, ugyan úgy ahogy van büdösparaszt magyar is!
2013. júl. 23. 19:29
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves Dogmatix91!

Megértem az indulataidat, mivel nekem is nap, mint nap csodálkoznom kell azon, hová lett belőlem a korábbi emberbarátságom, a béketűrésem, nyitottságom és a mások iránti tolerancia. Évekkel ezelőtt szívesen segítettem, adtam másoknak, de ezekre ma már nem tudok egyenértékű emberként tekinteni. Elmegyek mellettük, és látom, ahogyan ülnek a földön, telehugyozzák a kirakatok alját a Partner diszkont előtt, ahogy pattogatott kukoricával meg szotyolával teleszórják a járdát, ahogyan a gyerekeik eszeveszetten, normális emberhez méltatlan stílusban tombolnak, üvöltenek és szemetelnek mindenfelé, a szüleik meg mindezt bambán, vagy idióta röhögéssel szemlélik. Este 10 után ott áll a húsz év körüli nőszemély a virágtartókban ücsörgők mellett, kezében a kisgyereke. Ezeknek a torkán folyik le az a sok millió, milliárd forint, amelyet a mi, felelősségteljes és kemény munkánkkal megtermelt adónkból fizet ki nekik a kormány, bele a nagy semmibe. Elmegyek mellettük, ökölbe szorul a kezem és megtelik a szívem undorral, csömörrel, és fájdalommal, mert látom pusztulni, rohadni azt a környéket, ami a gyerekkoromat jelenti, és sokkal szebb napokat is megért már.

Keresztény vagyok, képtelen lennék bárkit megölni, csupán a származása miatt. Viszont eljutottam odáig, hogy ha katonák masíroznának a házak közt, és összefogdosnák őket, mint 70-80 éve, nem éreznék semmiféle részvétet. Élném az életemet vidáman, minden lelkiismeret furdalás nélkül. És ez borzalmas. Erre tanított a lakótelep, és az ide betelepített, Európába nem való népség. Nem volt jó ötlet erőltetni.

2013. júl. 23. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!