A győri Kossuth-utca lakosságát tényleg áttelepítik Marcalvárosba?
Én jártam már párszor a Kossuth utcában , kocsival ,borzalmas , e gy lepratelep.
Remélem nem csinálnak gettót Marcalból.
"A Lajta utcát már elputrisították."
Sajnos így igaz. Ha végigsétálsz estefelé különösen a középső háztömbök aljában ücsörgő, álldogáló, lézengő, szotyolát rágcsálva bambán bámuló, vagy ordítozó kreolbőrűeket látsz, utánuk pedig tengernyi szotyola, csikk, szemét és torokváladék marad, amit a civilizált honpolgár undorral és kiforduló gyomrát visszafogva kerülgethet nap, mint nap.
A szemetes a hulladéktengertől egy-két méterre ásítozik. Messze volt. Nem tudta volna beledobni...
Rendőr, polgárőr sehol.
Tudtommal még senkit nem büntettek meg szemetelésért, csendháborításért, pedig sok ezer ember életét keserítik meg.
Ha rajtam múlna, én is kitelepíteném őket egy külön negyedbe, de úgy, hogy be se tehessék a lábukat a fehérek közé.
Gettósítás? Szegregáció? Lehet, de nekünk, magyaroknak is vannak jogaink az emberhez méltó élethez és környezethez, amit mi tisztán tartunk és megbecsülünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!