Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Két napja áll egy francia...

Két napja áll egy francia túristabusz a házunk előtt. Vajon jó ötlet lenne kirakni az ablakba egy trianonra utaló molinót?

Figyelt kérdés
Éjjel-nappal járatják a motort amúgy és nem is parkolóban állnak.
2013. júl. 19. 22:02
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
73%
(A franciák megfőzik a csigát mielőtt megeszik, a spanyolok fogyasztják nyersen, újjab tévhit.)
2013. júl. 19. 23:14
 12/34 A kérdező kommentje:
Franciák voltak te barom.Francia rendszám,F betű és franciául selypítő emberkék.Engem nem érdekel a kialakult kép,az igazság hangos és félreérthetetlen kinyilvánítása érdekel.
2013. júl. 19. 23:20
 13/34 anonim ***** válasza:
73%
A francia turistabusz és a történelmi igazság...köszönjük. Ülj le eggyes.
2013. júl. 19. 23:28
 14/34 anonim ***** válasza:
79%
Minősítsd csak magad, öcsém. Hajrá.
2013. júl. 19. 23:30
 15/34 anonim ***** válasza:
51%
Franciáknak is eljön a saját trianonjuk... nem kell őket sajnálni.
2013. júl. 19. 23:38
 16/34 anonim ***** válasza:
35%

"Franciáknak is eljön a saját trianonjuk... nem kell őket sajnálni."

Ez így van.

Lesznek majd iszlám autónom területek vagy kalifátusok.

A saját hülyeségükbe fognak megfulladni.

2013. júl. 19. 23:40
 17/34 anonim ***** válasza:

"A franciák is épp eléggé fasiszták voltak ám "

Mondtam én, hogy nem? Minden megszállt országban voltak kollaboránsok és olyanok, akik harcoltak a nácik ellen. Nálunk is. A franciáknál is. Ez a tény azonban mennyiben akadályozza meg a gyűlölködésre hajlamos mai franciákat abban, hogy utálják a magyarokat, amiért a megszálló németek oldalán harcoltak?

2013. júl. 19. 23:50
 18/34 A kérdező kommentje:
13 Hízelgés a nemzethalál okozóinak.Ez is egyes.Nem akartam igazságot tenni,csak szolídan,a magam szerény eszközeivel felhívtam volna a figyelmet a XX. század legaljasabb országrablására.Ha tényleg keveset tudnak erről a fejezetről,most legalább hallottak volna róla valamit.
2013. júl. 19. 23:50
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként való igaz, hogy a franciáknak fingjuk sincsen arról, hogy mi történt Franciaországon kívül. Borzalmasan el vannak telve maguktól, de akkor is... jobban aludnál, ha valakinek olyanról próbálnál igazságot osztani, amiről fogalma sincsen? Arról nem is beszélve, hogy a mostani franciák nem tehetnek róla, hogy így alakult, ahogy. Visszaforgatni az időt nem tudod, visszacsatolni a területeket szintén nem tudod... akkor van értelme? Mert szerintem nincsen.
2013. júl. 19. 23:53
 20/34 anonim ***** válasza:
73%
Az ott levő francia turisták közül melyik okozott nemzethalált? :D Legfeljebb agyhalált...nálad.
2013. júl. 19. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!