Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok hozzá, hogy egy...

Mit szóltok hozzá, hogy egy homoszexuális szervezet kampányol az év egyik legjobban várt filmje ellen?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok homofób , sosem voltam az , van több meleg és leszbikus ismerősöm.

[link]

De, szerintem ez igen kiábrándító.

Egy ember személyiségének miért az a legfontosabb mércéje, hogy, hogyan áll a homoszexuális emberekhez?

Attól mert nem szereti őket, még lehet ró író.

El kell fogadni, hogy valaki nem szereti őket.

Egy személy ,lehet jó ember,illetve tehetséges a munkájában,attól mert nem szeret egy csoportot.

Erről a filmről van szó:

http://www.youtube.com/watch?v=vP0cUBi4hwE#at=50

2013. júl. 9. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

Ha minden buzuki hétköznapi módon élne a párjával, senkinek sem lenne semmi baja velük, és nem is diszkriminálnák őket. De amint elkezdenek mindenféle előjogokat és figyelmet követelni, és ez minden normális emberben visszatetszést kelt ezért elkülönítik, mert zavarja őket az, hogy egy negatív tulajdonság miatt jogtöbbletet és tiszteletet akarnak. Ezért utálom én is az ilyen homokosokat, de aki normálisan él, azzal senkinek sincs gondja, miért is lenne?

Egyébként meg jó reklámot csinálnak a filmnek, eddig nem hallottam róla de most már érdekel.

2013. júl. 9. 16:44
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
Az ilyen akciók egyértelműen provokációk ... reakciókat akarnak kiváltani az emberekből, egy átlag ember tiltakozik azt senki se fogja érdekelni... de ha egy meleg akkor már mindenki aggodalmát fejezi ki, hogy az egész meleg társadalom ellen íródott ez a könyv ... A reakció érdeklődést figyelmet végül pénzt fog hozni a konyhára. Itt mindenki csak báb a sakktáblán ..
2013. júl. 9. 17:30
 13/16 Pro Patria ***** válasza:
79%

Kedves Imel!

"Egy ilyen féreg műveit meg kell semmisíteni, nem bojkottálni."

- Meglepődnél, ha látnád, kiknek művei kerülnének így ki.

Remélem, tudatosult benned, hogy Einstein könyveire is ugyanezt a mondatot használták a nácik.

"Aki könyvek égetésével kezdi..."

2013. júl. 9. 22:51
 14/16 MrPifta ***** válasza:
62%
a művet kell nézni, nem az alkotóját
2013. júl. 14. 13:49
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
azert kivancsi lennek, hogy mennyire vedened az irot,ha egy hasonlo temaju cikket olvasnal, csak mondjuk nem homofob, hanem pedofil lenne az illeto, aki a pedofilok jogait propagalma es egy nemi eroszak elleni szervezet tiltakozna a filmje ellen...
2013. júl. 14. 23:43
 16/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem azzal van a gond, hogy nem szereti a melegeket. Azzal van a gond, hogy nyíltan kiállt a melegek jogi diszkriminációja mellett (ami nem mellesleg az amerikai Legfelsőbb Bíróság szerint is ellentétes az USA alkotmányával). Mivel a pénz könnyen politikai befolyásra váltható, szerintem teljesen érthető, hogy vannak, akik nem akarják ezt az embert anyagilag támogatni. Igazából mindenkinek, aki komolyan veszi, hogy a jogi egyenlőség azokra is vonatkozik, akiket nem szeretünk, így kéne tennie.

Ettől persze Orson Scott Card jó író, gyermekkorom egyik kedvenc könyve volt a Végjáték, és valszeg a film is jó lesz, de nem fogom megnézni, az biztos.

2013. júl. 17. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!