Miért útálják a Magyarok Szerbeket?
Rossz a kérdés!
Miért utálják a szomszédaik a magyarokat, és miért kölcsönös az utálat?
Szerintem a szerbek jobban utálják a magyarok mint fordítva.
"Szerbverés"-ről pl. én még nem hallottam, magyarverésekről igen.
Én nem útálom őket. ÉN KIFEJEZETTEN GYŰLÖLÖM A KIB*SZOTT RÁC POFÁJUKAT! ÉS LEGSZIVESEBBEN MINDET EGYSZERRE KINOZNÁM HALÁLRA!
HOGY MIÉÉÉÉRTTT???????? MERT ŐK NEM TUDNAK MINKET ELFOGADNI!
NEKEM IS MINDIG BESZÓLNAK ÉS CSAK AZÉRT MERT MAGYAR VAGYOK!!! NA, AKKOR EZ IGY ELFOGADHATÓ? HÁT NEM ÉPP AZ!
HA NEM LENNE ILYEN NAGY POFÁJUK MEG TOLERÁNSAK LENNÉNEK AKKOR SEMMI BAJOM NEM LENNE VELÜK!!!!!
persze vannak kivétel szerbek is,de az nagyon kevés!
Nekem nagyon sok szerb ismerősöm van. Nagyon életvidámak és közvetlenek! Tudunk a másik kulturájáról beszélgetni, tanítgatjuk a másikat. Tudom, ez csak pár ember, de ha megnézed, akkor a legtöbb idegengyűlölő utcai suhanc! Én 17 éves vagyok, nyitott, büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, mégis érdekelnek mind a szomszédos népek, mind a többi, európai, dél-amerikai, kis-ázsiai, stb.
Egyszerűen az idegesít a legjobban, hogy vannak nagyszájú mélymagyarok (nem sértem azokat, akik komolyan gondolják, hiszen mindenkinek kell hinni valamiben, és küzdeni valamiért), akik elmennek ilyen motoros találkozókra, meg csoportosan kántálják, hogy más népek mekkora suttyók, stb.
Az ilyenek felháborítanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!