Csehország ennyivel gazdagabb, mint Magyarország?
A cseh vasúttársaságot összehasonlítva a mi MÁV műveinkkel , hatalmas a különbség.
Cseh IC:
személyvonatok:
étkezőkocsi:
cseh railjet:
Basszus , nálunk mikor lesz ilyen a MÁV?
Rájöhetett volna , hogy így nem tudja visszahódítani az utasokat.
Ha ilyen szintű vasúti járművek mászkálnának akkor sokkal többen utaznának vonattal.
Sokan meglátják a kohószökevényeket amiket csak a rozsda meg a kosz tart össze és egyből átmennek a buszpályaudvarral.
Olyan rothadóak szerintem nincsenek.
Már emeletes vonatok is vannak náluk.
Nálunk meg a MÁV múltkor kijelentette , hogy nem kell emeletes.
Pedig a németek adtak kölcsön múltkor egy piros emeletes vonatot és az utasok nagyon szerették , a felmérések szerint lenne igénye rá az utasoknak.
A másik meg a pálya , náluk már vannak pályák országon belül amelyek alkalmasak 200 km/h sebességre is.Nálunk meg a 160-at nem tudják megcsinálni.
Olvastam a HVG cikket.
Nagyon szép az a vonat benne ,de félek ,hogy valamit elrontanak és nem lesz sorozatgyártás.
Vagy csak elkészül ez a 2 és abbahagyják....
A másik , hogy itt nincs 200 km/h-ra alkalmas pálya.
"A másik , hogy itt nincs 200 km/h-ra alkalmas pálya."
Szerintem inkább ezen kell javítani. Vonatokból van egy csomó jó, de a pálya eléggé gáz kivétel a nyugati szakaszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!