Szerintetek is igaza van ennek az amerikainak a mobiltelefon lopásokkal kapcsolatban? Csak a fogyasztás miatt nem építenek bele lopásgátlót?
Figyelt kérdés
Szerintem igaza van.
Kétszínűség amit a gyártók művelnek ,hogy direkt nem építenek be valamiféle lopásgátlót csak azért ,hogy mindig új telefont vegyen a fogyasztó.
2013. jún. 7. 15:05
1/3 anonim válasza:
Pontosan, meg szarul szerelik össze.
2/3 anonim válasza:
Ezt én azért nem értem, mert a samsungokban VAN, amiben meg nincs, arra meg lehet letölteni.
3/3 anonim válasza:
A mosógép sem véletlenül romlik el évente.Izzóból is csinálhatnának olyat, amit az unokád örökölhet.De az üzletre is gondolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!