Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit jeleznek ezek a mobiltelef...

Mit jeleznek ezek a mobiltelefon-szolgáltatások?

Figyelt kérdés

Most kaptam meg a T Mobile hírlevelét, amiben egyebek között telefonkészülék-biztosítást és számlabiztosítást ajánlanak. A készülék biztosítása lopás, rongálás vagy véletlen károsodás esetére, a számlabiztosítás tartós betegség vagy munkanélküliség esetére szól.

Nekem ez egy direkt lehúzásnak tűnik. Miért kéne egy havi pár ezer Ft-os mobilszámlát bebiztosíttatni? Ha szegény vagyok, nincs pénzem, akkor nem, vagy csak kevesebbet beszélek. És havi 2-3 ezer forintom mindig lesz. Vagy már ennek a kifizetése is gondot okoz egy elég nagy tömegnek ahhoz, hogy erre érdemes egy biztosítást létrehozni? A készülékbiztosítást se értem. Ha szegény vagyok, veszek egy pár ezer forintos készüléket, amit nem tragédia, ha ellopnak. Bár tőlem még sose loptak.

[link]

2012. nov. 28. 08:57
 1/8 tetro ***** válasza:
húha... szerintem ez nálad félrement. mert ez a biztosítás nem erre vonatkozik... :D
2012. nov. 28. 09:03
 2/8 anonim ***** válasza:
1. nem értelek, kérdezőnek igaza van.
2012. nov. 28. 09:17
 3/8 tetro ***** válasza:
100%
Alapvetően nem erre lett kitalálva, ez csak marketing duma. Arra van ha ellopják a telefonodat, és az első két órában 2000 Ft/perces szex telefont hívnak, akkor ne neked kelljen kinyögni.
2012. nov. 28. 09:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Válogatás nélkül kiküldik minden ügyfélnek, mert nincs és nem is lehet- nyilvántartásuk az ügyfelek anyagi helyzetéről.
2012. nov. 28. 10:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Én biztos nem fizetnék havi 500-akat ilyen biztosításokra. Kíváncsi lennék, ki fizet.
2012. nov. 28. 11:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ha szegény vagyok, nincs pénzem, akkor nem, vagy csak kevesebbet beszélek. "

"Ha szegény vagyok, veszek egy pár ezer forintos készüléket, amit nem tragédia, ha ellopnak."

Te lehet, hogy így gondolkodsz. Sokan viszont nem. Mert lehet, hogy jelenleg keresel 150000-et, de mi van, ha elveszíted? Akkor mi lesz a 6-7000-es előfizetéssel?

A biztosítás nyilván nem annak szól, akinek 2000Ft-os telefonja van. Azért aki szeret jó telefonnal szaladgálni és összespórol nehezen egy 60-100.000-es telefonra, annak jól jön egy viszonylag olcsó biztosítás.

2012. nov. 28. 12:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem. Nekem tényleg egy kb 5 ezret érő telefonom van, amin havi 2-3 ezerért beszélek.
2012. nov. 28. 12:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó, arra tényleg nem kell, de nem is kötelező. Nekem kb 80000 lett volna újonnan a telóm, kb 6500 az előfizetésem. Ha elveszíteném a telefonomat, akkor jól jönne, hogy kapok újat. Ha elveszíteném a munkahelyemet, vagy tartós betegállományban lennék (60%-ért), akkor az előfizuhoz jól jönne a segítség. De remélhetőleg egyikre se lesz szükségem - erre jó a biztosítás.
2012. nov. 28. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!