3/10 anonim válasza:
:( szerintetek.
Igy volt régen, de most 22800 ft egységesen álláskeresési járadéknak hívják és három hónapig jár.
4/10 anonim válasza:
Ez nem igaz, az a foglalkoztatást helyettesítő segély.
5/10 anonim válasza:
A fizetésed 60%-a, de maximum a minimálbér nettó összege, tehát 64 190 HUF. Ha volt legalább 365 nap munkaviszonyod, akkor 36 napig jár, ez a minimum, a teljes 3 hónaphoz 900 nap munkaviszonnyal (2,5 év) kell rendelkezni.
6/10 anonim válasza:
Maximum minimálbér, de az is akkor, ha jól kerestél előtte.
7/10 MolotovPunk válasza:
Pontosan nem tudom,de ugye minimálbért is megadóztatták.
Szóval igazából lóf-szt sem kapsz (szinte.)
Vagyis nagyon keveset.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nos az a problémán,hogy kirúgtak a suliból,és az édesanyám azt mondta,hogy nem mehetek már suliba,hanem menjek be a munkaügyi központba és ott intézkedjek.
Most se iskolába nem járok és munkám sincs.De amíg suliba jártam,dolgoztam mint diák
2013. máj. 21. 09:33
10/10 anonim válasza:
Nem fogsz kapni ellátást. Sőt, a tb-t is fizetned kell magad után előbb-utóbb, hacsak az önkormányzat át nem vállalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!