Hogyan védekezzünk a CHEMTRAIL (ránk fújt méreg) ellen?
https://www.youtube.com/watch?v=ytB7UP7Ag5Y&feature=youtube_..
https://www.youtube.com/watch?v=m3qr7wr75w8&feature=youtube_..
1.
- „Hülye vagy még mindig a fizikához és nulla bizonyítékod van a hülyeségeidre.”
- Én meg úgy érzem, hogy nem vagyok hülye hozzá, sőt.. ellenkezőleg… de te viszont egyértelműen az vagy… nem csak ehhez hanem általánosságba véve mindenhez. A bizonyítékaim mérési eredményeken nyugszanak, melyeket te nem végeztél el…. Én viszont igen. Tényleg nem végezted el… mit nézel? Igen TE! Hűűűű tényleg nem végezted el……… bizony…. Nem baj… még megteheted. :D :D :D XD De alkalmatlan vagy rá… Neked meg amúgy 0 bizonyítékod van megcáfolni engem… még mindig :D :D :DDDD De nem baj!
2.
-„ Írhatod tovább az ökörségeidet, ez nekem 10 mp volt :)”
- Ki sem tudod magad fejezni igazából... ezt abból is le lehet szűrni, hogy 10 mp alatt tudsz csak odakörmölni valahova valamit, és ez a max, amire fel tudsz vágni :D Ezt felénk, szegénységi bizonyítványnak hívják… na ezt tényleg meglehet venni a piacon…. Pont ezért élvezem, hogy én a szókincsemmel bravúrozok ellened, míg te egy értelmes választ nem adnál bármire is. Ahogy nézem, alkalmatlan vagy mindenre…….. Most kitalálom! Koncentrálok! Ismét egy alsóbbrendű 10 mp-es esetleg…. 15 mp-es válasz fog érkezni…. ( Mert egy kis méretű agy kajak, csak ennyire képes…. ) Amiben a következő kulcsszavak egyike biztosan benne lesz, mint eddig :D Figyeljétek meg! ( „ökör, nevetséges, elmélet, baromság, troll, hit kérdése, hülyeség, elmebetegség, .. stb…) Lássuk Mr. Hóemberagyú uraság újabb kiemelkedően fantasztikus észérveit!
1.
- Na mit mondtam, hogy megint 10 mp-ezni fog :D Imádom ha igazam van!
2.
- "Az égen kizárólag kondenzcsíkok találhatóak, a chemtrail egy ostoba hoax."
- Ha te mondod (Y) 3. oldal 24. válasz pont neked szól!
::)
A tagadásért és félrevezetésért nyilván ha titokba tesz valaki akkor legegyszerűbb csinálni egy chemtrail.hu-t (Y) Ha nem lenne valós a probléma, nem lenne chemtrail.de sem pl. :) Akik csainálják, azok tagadják.... és minden módon tagadni fogják.. vésd ezt az eszedbe (Y) Akik csinálják nem egy kishatalmú emberek. Még nem is említettem nézz utána MO. légiforgalmi zónáinak pl a lakhelyed felett... ha netán más irányból chemtrail gépek fogják a zónát keresztezve permetezni igyál egy kis kólát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!