Mi a véleményetek Drábik Jánosról és Szaniszló Ferencről?
Farkicsa, miért lenne igaz?
Aki teszi az állítást, annak a dolga a bizonyítás, rendkívüli állításhoz meg rendkívüli bizonyíték dukál.
Márpedig se Szaniszló, se Drábik nem töri magát ilyen téren.
Drábikot láttam egy videón. Egy közgazdasági zseni. Amennyiben ő lenne az államfő, csinálna egy állami bankot.
Betenne 10,000 forintot. Amire szerinte a bank 50x annyi 500.000 Forint hitelt adhatna az államnak, ebből 100.000 forintot elfagyizna a költségvetés. A maradék 400.000-et visszatennék betétként az állami bankba. Amire az újból 50x-es hitelt adhatna az államnak. Ezt eljátszaná 30 napon keresztül. Így miután meg 1000000000000000000000000000000000000000000000000 szorozta a betett tízezresét egyszerűen bezárná a bankot. De ez csekéy állami veszteség ahhoz képest, hogy már miénk a galaxis. Véleményem szerint, hiányosak az alapfokú matematikai és közgazdasági ismeretei. A másik zseni ???? Persze kellene a médiába kontroll, de az meg cenzúra. Nem tudom mi a jó megoldás. Egy széles réteget könnyű megvezetni. Nekem pl. avval akartak eladni egy gyapjútakarót 10x-es áron, hogy azon keresztül lélegezhet a testem és az milyen fontos, mivel az oxigénfelvétel 80%-a a bőrön keresztül történik. Mondom erre az ipsének, bedugjuk a fejét 10 percre egy vödör vízbe, ha túléli megveszem. Gondolod belement? Szóval, ha hallasz valamit tessék extrapolárni. Hova vezet az a folyamat amit az ipse állít. Lélegzik a bőrön keresztül? Fel tudjuk vásárolni a világegyetemet?
Ez a szemét levágta a beírt 49 lulláim jórészét. 10 a 48-on
lenne a pénzünk. a 30 nap után
"Gyógyszeres kezelésük megfontolandó."
A Szovjetunióban elmegyógyintézetbe zárták a másként gondolkodókat, itt a gyk-is van egy két ilyen szélszőbalodali agyament aki így gondolkozik a jobboldaliakról.
"A Szovjetunióban elmegyógyintézetbe zárták a másként gondolkodókat, itt a gyk-is van egy két ilyen szélszőbalodali agyament aki így gondolkozik a jobboldaliakról."
Viszont már nem a Szovjetunióban vagyunk... én nem azért gyógyszerezném őket (bezárásról nem szóltam, nem tudom, hogy miért jössz ezzel) mert másképp gondolkodnak, hanem azért, mert szerintem nagyzási paranoia tüneteit mutatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!