Szerintetek mennyi az esély egy 3. világháború kitörésére?
Tegnap előtt voltam a dédipapámnál (92 éves)azt elkezdtünk beszélni a politikáról aszt valahogy szóba jött a 3. világháború, hogy lesz-e ? A dédi papám biztos benne hogy lesz itt még háború. Másnap kicsit el gondolkodtam az egészen. Az USA gazdasági mutatója is egyre inkább csúszik le. Palesztina és Izrael is egyre inkább fegyverkezik. Korea meg fenyegeti az USA-t. Afrikában is egyre nagyobb az éhezés. Meg persze itt Európában is vannak problémák a gazdasággal (pl: Törökország, Magyarország). (Meg persze amiről még nem tudunk .)
Nektek erről mi a véleményetek ?
(Szerintetek tényleg kéne aggódni vagy inkább csak hülyeség a 3. világháborús dolog ?)
Szerintem lesz. És ha lesz, az talán a világ végét is fogja jelenteni. Einstein még életében annyit mondott: "Nem tudom, lesz-e harmadik világháború, de az biztos, hogy a negyediket kövekkel és botokkal fogják megvívni."
Gazdasági válság van továbbá Cipruson, Görögországban, és Spanyolországban is. Görögországban egy új válságdrog terjedt el: a sisha, ami normális körülmények között nem jelent volna meg.
Szerintem 1 000 000% h a közel jövőben ki fog törni. Mert a bevàndorlòk 85%a 40 èv alatti fèrfi katona. Ès mivel egyre csak jönnek ès jönnek szèp lassan bekerìtik Euròpàt. Ès amikor màr erőszakosan hazaküldenènk őket jön a tùlerő otthonròl azzal a szòval:"Bàntjàk a hazafiakat!" Ès màr most többen vannak itt a katonàk mint Euròpa teljes katonasàga!
(De nem kell félni mert gyorsan meghalunk vagy is remèlem) A Japànok meg àllìtòlag pontosan tudjàk màr a hàborù napjàt ès atomot termelnek,bànyàsznak vissza a 2. vilàghàborùbòl. Őszintèn remèlem ha igaz a pletyi segìtenek.
Ez az èn magánvèlemènyem ha valakinek nem tetszett akkor ìgy jàrt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!