Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért gondolják sokan?

Miért gondolják sokan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Miért van az, hogy sokan elítélik és negatív előítélettel álnak hozzá valakihez aki( pl:)hungarista?

Az tény, hogy sok rasszista ember vallja magát annak és sok buta gyenge ember csak azért "lesz" hungarista ,mert egyedül "semmit se ér" ,de ha az emberek azmondogatják, hogy ne általánosíts akkor ilyenkor miért?

Minden féle véleményre kiványcsi vagyok!!

2013. máj. 8. 13:31
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a hülye, hanem te nem tudsz magyarul...Arról beszéltem, hogy annak van hosszú története, hogy hogyan került a táskámra...
2013. máj. 8. 18:48
 22/30 anonim ***** válasza:
Ne légy képmutató..
2013. máj. 8. 19:10
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a baj, a hungaristák rasszisták. Ezt ők maguk is elismerik Magyarországon.
2013. máj. 8. 20:21
 24/30 anonim ***** válasza:
A hungarizmus nem pusztán hazaszeretetet jelent. Aki ezt hiszi, az eléggé el van tévedve.
2013. máj. 8. 20:22
 25/30 anonim ***** válasza:

A hungarizmus szót pedig Prohászka Ottokár találta ki és halála után Szálasinak megtetszett a dolog és hungarizmus néven mozgalmat indított.

Már megint ott tartunk, hogy a magyarok nem értik, hogy mi folyik körülöttük, nem tudják, hogy mi hogy volt és hogy van, de úgy viselkednek, mintha már 30 éve éjjel-nappal a témát kutatnák. Nagypofájú, kakaskodó, egoista, kihanemén népség vagyunk és ez nagyon nagy baj.

2013. máj. 8. 20:28
 26/30 anonim ***** válasza:
Utolsó 100%ban igazad van.
2013. máj. 8. 21:11
 27/30 A kérdező kommentje:
Nos,érdekes élettörténettel jutottam oda ahova,inkább vagyok mondható hungaristának mint rasszistának...viszont nem vagyok elfogult.
2013. máj. 8. 23:38
 28/30 anonim ***** válasza:
Ok,de a hungarizmus mindenképpen hülyeség. Bárhogy jutottál erre a megoldásra,mert ez nem megoldás. Azon kívül hogy ebben a félig sértődött stílusban az érved önmagad,"tehát hogy mi nem tudjuk hogy te miért vagy az..." ésszerű érvet még nem mutattál fel a hungarizmus mellett. Pedig nagyon kíváncsi lennék hogy hogyan lehet egy gyűlölet központú diktatúra eszméje számodra,vagy bárkinek barátságos,azon kívül amit te állítólag elutasítasz,"hogy megvertek a cigányok megloptak,vagy éppen a zsidó bankok ugye elvették a pénzem"- és ezért elkezdek mérhetetlenül gyűlölni valakit,mivel nincs személy, így megtalálsz egy izmust és ez lesz a hungarizmus. De ha ez a motiváció ami persze bárhogy is van rossz, nincs meg,akkor mi marad?
2013. máj. 9. 13:41
 29/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem sértődött hangnem,szimplán egy élettörténet találkozott a nézettel és ez a kettő "összeolvadt".Van ami nem működő dolog a hungarizmusban, de vannak elemek amik igen.

Nem gyűlölködöm,mert van egy félcigány haverom...nem a bőrszín alapján itelek, de az ilyen gyökerét vesztett,lustulo késelős cigányról lerí, hogy olyan amilyen.Sajna a 90%-a ilyen(nem pontos adat csak kb).Nyilvan nem a faji hovatartozástól leszel jó ember, de nem mindegy milyen kulturaban es kornyezetben nevelkedsz...

Igazából nem is kell/akarom megvédeni az álláspontom,hisz en a véleményetekre vagyok kivancsi.Csak megprobáltam nyitni egy régi nézetnek egy új utat,nah m1.

Varom tovabbra is a velemenyeket.

2013. máj. 11. 18:35
 30/30 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én is arra lennék kíváncsi hogy te mit látsz ebben pozitívnak,értem nem vagy rasszista, több ízben leírtad,nem is ezen akadok fent. Csak az érdekel hogy mi az amitől te hungaristának érzed magad,és ami ebben az izmusban minimum neked hasznos,vagy akár másoknak. Szóval én meg a te véleményedre vagyok kíváncsi.:D
2013. máj. 12. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!