Miért gondolják sokan?
Sziasztok!
Miért van az, hogy sokan elítélik és negatív előítélettel álnak hozzá valakihez aki( pl:)hungarista?
Az tény, hogy sok rasszista ember vallja magát annak és sok buta gyenge ember csak azért "lesz" hungarista ,mert egyedül "semmit se ér" ,de ha az emberek azmondogatják, hogy ne általánosíts akkor ilyenkor miért?
Minden féle véleményre kiványcsi vagyok!!
A hungarizmus szót pedig Prohászka Ottokár találta ki és halála után Szálasinak megtetszett a dolog és hungarizmus néven mozgalmat indított.
Már megint ott tartunk, hogy a magyarok nem értik, hogy mi folyik körülöttük, nem tudják, hogy mi hogy volt és hogy van, de úgy viselkednek, mintha már 30 éve éjjel-nappal a témát kutatnák. Nagypofájú, kakaskodó, egoista, kihanemén népség vagyunk és ez nagyon nagy baj.
Kedves utolsó!
Nem sértődött hangnem,szimplán egy élettörténet találkozott a nézettel és ez a kettő "összeolvadt".Van ami nem működő dolog a hungarizmusban, de vannak elemek amik igen.
Nem gyűlölködöm,mert van egy félcigány haverom...nem a bőrszín alapján itelek, de az ilyen gyökerét vesztett,lustulo késelős cigányról lerí, hogy olyan amilyen.Sajna a 90%-a ilyen(nem pontos adat csak kb).Nyilvan nem a faji hovatartozástól leszel jó ember, de nem mindegy milyen kulturaban es kornyezetben nevelkedsz...
Igazából nem is kell/akarom megvédeni az álláspontom,hisz en a véleményetekre vagyok kivancsi.Csak megprobáltam nyitni egy régi nézetnek egy új utat,nah m1.
Varom tovabbra is a velemenyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!