Nyugdíjfolyósító Igazgatóság! Értelmezési probléma, mit kellene tennem?
A problémám röviden annyi, hogy árvaellátásban vagyok részes.
18 évesen nem kaptam nevemre szolgáló papírt, hogy adjak meg saját számlát, vagy hozza a postás. Most küldtem egy ilyen "módosítási papírt", mint ahogy kell, el is fogadták de a következő probléma áll fenn:
A levél anyám nevére szól, úgy írják, mintha ő lenne a kedvezményezett, miközben a számlaszám és a törzsszám jogosan és helyesen az enyém.
Írtam egy e-mailt nekik de lehet 1 hónap mire visszaírnak (22 munkanap). Lehet ebből valami nagy kavarodás, hogy nem az én nevemre szól a dolog?
Minden passzol, csak anyám neve helyett kellett volna a sajátomat írniuk.
Bátyám is volt tanuló, ő is kapott ilyet, 18 éves korában kapott egy papírt, hogy szülő számlájára nem mehet.
Vagy csinál egy sajátot, vagy postán veheti csak fel.
Ez nem olyan mint a családi, hogy szülőt támogassák, hogy gyereket nevel és taníttat. Osztálytársam, aki egyszer bukott, szintén árvaellátásban részesül, de nem lakik a szülejével, mert összevesztek.
Egyébként a papíron is rajta van (amit nekem elfelejtettek küldeni, de letöltöttem és beküldtem), hogy csak akkor kérhetem számlára, ha megegyezik a nevemmel, vagy ha társtulajdonos vagyok.
18. év alatt, csak a szülő vehet fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!