Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek ennek a blognak...

Szerintetek ennek a blognak az írója normális?

Figyelt kérdés

Mi ez, hogy nem támogatná a sportot?? És ilyenek írnak blogot???? Komolyan felhúztam magam!

[link]

2013. ápr. 19. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Ember, tudod te, hogy mi az a blog? Egy ember leírja a véleményét. És ha nem egyezik a tiéddel, akkor felhúzod magad? Ezek után inkább az a kérdés, hogy te normális vagy-e
2013. ápr. 19. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem normális, de ezen én annyira meg se lépődök, mert tele vagyunk ilyen emberekkel (ezen az oldalon is). Engem nem az akasztott ki, hogy megszüntetné a sport támogatását, mert még a leginkább ezt lehetne, hanem az, hogy gyakorlatilag minden állami jóléti, és ezzel együtt természetesen pénzköltő funkciót is megszüntetne. Azon túl, hogy ez gyakorlatilag képtelenség a 21. században, elméletileg is csak úgy képzelhető el, hogy akkor szűnjön meg az adóztatás is.

Beleolvastam a nyugdíjkoncepciójába, miszerint szűnjön meg a nyugdíj csak úgy ukmukfukk. Illetve "nagyvonalúan" adna egy 10 éves átmenetet, ami alatt havi 40, illetve 30 ezer ft-ra csökkentené le az összes nyugdíjat.

És mire ez a nagy spórolás? Hogy még többet tudjanak ellopni a politikusok?

2013. ápr. 19. 21:26
 3/8 rémuralom ***** válasza:
100%

1. A blog a véleménynyilvánítás szabadságának szinte tökéletes eszköze. Bárki indíthat blogot, ahol - akár álnéven - kendőzetlenül kifejtheti saját véleményét. A nép meg vagy olvassa, vagy nem. Aki olvassa, az vagy egyetért vele, vagy nem. Aki nem ért egyet vele, az vagy válaszol rá (kommentben vagy a saját blogján), vagy nem. Ez mind lényegtelen; a lényeg az, hogy az illető büntetlenül, szabadon közölhette véleményét a világgal. Tehát a blogírás jogát nemigen vitathatod el a szerzőtől.

2. Most, hogy belinkelted, elolvastam, és én elég sok mindenben egyetértek vele. A sport el tudja tartani magát, ha akarja. Ma nem akarja, mert megélnek az állami támogatásból. De ha ez meg lenne tőlük vonva, rögtön összekapnák magukat, hogy megtöltsék a lelátókat. A Metropol napilap véleményrovatában olvastam tavaly nyáron Dénes Ferenc sportközgazdász írását. Ő is elvetette a sport hasraütésszerű összegekkel való állami támogatását. Helyette azt javasolta, hogy hozzanak létre minden sportágnak egy alapot, amelybe magánszemélyek bármikor bármekkora összeget befizethetnek saját belátásuk szerint. Aztán ezt az alapot kell időnként (pl. négyévente az olimpiák után, merthogy ez a cikk az olimpia alatt vagy után jelent meg) szétosztani az arra érdemesek között. Az olimpiai érmeseknek, a labdarúgó NB1-szereplőinek stb. És akkor állami támogatás nuku. Ha a közönség eltartja a sportot, akkor eltartja, ha nem tartja el, akkor meg az állam minek erőltesse?

3. A citált blogon lehet hozzászólást írni, akár bejelentkezés nélkül is. Ha nem értesz egyet a szerzővel, büntetlenül és korlátozás nélkül jelezheted neki. Élj ezzel a nagyszerű joggal, és ne akarj Papcsák és Lázár nyomán bloggereket, kommentelőket elhallgattatni.

2013. ápr. 19. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Na most én nem értem itt a problémát?

Ez egy blog, ahol az író a SAJÁT, EGYÉNI véleményét írja le. Szíved joga, hogy ne érts vele egyet, sőt, SENKI nem kényszerít rá, hogy olvasd. Ha ez téged felhúz, akkor a jobb felső sarokban található X-ra kattints rá, és minden problémád megoldódik!

Vagy ehelyett bölcsebbnek találod azt, hogy itt idegeskedsz rajta...?

2013. ápr. 19. 21:51
 5/8 anonim válasza:
100%
Ez egy blog. Szép kis világ lenne, ha még a blogolás internetes napló) is szűrésen menne át! Ha neked nem tetszik nem kell olvasni. És a saját népedet ne ócsárold (magyar).
2013. ápr. 19. 22:16
 6/8 fersk ***** válasza:
100%

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

Voltaire.

2013. ápr. 19. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő olvasná a te blogodat, lehet hogy hasonlót gondolna rólad. Ahány ember, annyi gondolkodásmód.
2013. ápr. 19. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen vergődéseket miért nem szedik le innen az illetékesek?
2013. ápr. 19. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!