Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem fognak össze a...

Miért nem fognak össze a rasszisták ellen a cigányok és a zsidók?

Figyelt kérdés

Alapíthatnának közös vállalatokat, ahol a cigányok adnák a fizikai munkát, a zsidók a tőkét, meg a szellemi munkát.

Megmutatnák hogy egy főre vetítve több adót fizetnek, mint a magyarok.

Erre nem tudna mit mondani a sok jobbikos!

2013. ápr. 14. 10:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ez nem elszántság kérdése. Valami miatt alakul ki az emberekben az ellenszenv valakik iránt. A cigányok lusták, buták, tudatlanok. Mindenhonnan kivágják őket, mert sehol sem konstruktív a hozzáállásuk. Leépítő jelleggel vannak mindenhol. A zsidók viszont okosak, és csak eszközként használják a cigányokat a magyarok ellen. Azok meg olyan buták, mármint a cigányok, hogy észre sem veszik ezt.

A legszörnyűbb forgatókönyv esetén, miszerint az összes magyar elmenekül Magyarországból, itt maradnak a cigányok, meg betelepülnek zsidók. Szerinted ebben a helyzetben a zsidók eltűrnék a cigányok bűnözésért? Költői kérdés.

A kérdésre a válasz: A zsidók nem akarnak a cigányokkal összefogni, csak felhasználják őket. A cigányok meg nem akarnak dolgozni, mert lusta, naplopó népség. A magyarok meg nem született rasszisták, hanem tapasztalják nap mint nap ezeket a dolgokat.

2013. ápr. 14. 13:29
 12/24 A kérdező kommentje:

Hát én egyik csoporthoz se tartozok, de ha sok pénzem lenne, már csak kíváncsiságból is csinálnák egy ilyen céget.

De úgy tudom, az országban van néhány elég gazdag ember, aki akár hobbiból is megtehetné.

2013. ápr. 14. 13:53
 13/24 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy egy cigány nem dolgozna, egy zsidó meg nem fizetne rendesen adót, hanem keresné a kiskapukat.

Magyaroknak kéne munkát adni, elvégre ez Magyarország, vagy nem?

2013. ápr. 14. 20:57
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Volt nem egy ilyen kezdeményezés vidéken. Olyanról hallottam hogy munkahelyteremtés okán adtak a cigányoknak ingyen vetőmagot, ingyen földet, ingyen szerszámokat, mert olyan sokan mondták, hogy ők dolgoznának de rasszisták a munkaadók, hát ezért adtak nekik. Pár nap múlva jöttek, hogy ők dolgoznának, most már van is hozzá eszközük, de nem értenek hozzá. Erre küldtek nekik egy szakembert, egy kertészt. Meg is mutatta nekik, elvetett néhány magot elmondta mit kell csinálni, hogyan, egyszóval mindent. Nem telt bele egy hónap és kimentek megnézni mire jutottak. Az egész föld parlagon állt, ami kevés mag kikelt azt éretlenül lelopták egymáséról, a szerszámok a méhben kötöttek ki és ugyanott volt mindenki ahonnan indultak leszámítva a súlyos pénzeket amiket beleöltek ebbe.

Később hallottam, hogy máshol is voltak ilyen kezdeményezések, hasonló eredménnyel.

2013. ápr. 14. 21:12
 15/24 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont. Kb ennyi, igen.
2013. ápr. 14. 21:31
 16/24 anonim ***** válasza:
A rasszisták ellen a cigányok és a zsidók? te most csak viccelsz nem? Ezen a világon nagyobb rasszistákat a zsidókon és a cigányokon kívül nem is találhatnánk! Én pl soha nem ítéltem el soha előre egy cigányt, de aztán TAPASZTALTAM hogy ŐK IGEN! Ennyit erről!!!!!!!!!!
2013. ápr. 15. 08:00
 17/24 anonim ***** válasza:

Vannak, akiket nem érdekel az egész, ők semmit sem olvasnak.

Vannak, akik úgy gondolják, differenciálni kell, mert az összemosás nem teszi lehetővé a kibontakozást. Akit megsértenek emberi mivoltában, attól nehéz elvárni, hogy toleráns legyen. Viszont ennek a réteknek kicsi a hangja.

És vannak, akik élből gyűlölködők. Ha megpróbálod kikényszeríteni belőlük, hogy miért, elenyésző hányadot leszámítva (akiknek durva keserű tapasztalataik voltak), nem tudnak válaszolni. Nagy unszolásra mondanak valami szélsőjobbos panelt, önálló gondolatuk nincs. Viszont rendkívül hangosak, agresszívek, ezért úgy tűnik, mintha csak ez létezne.

Egyébként pozitív példa sok van, csak a szereplői nem nagyon szeretik reklámozni ezt. Ők egyszerűen emberhez méltóan szeretnének élni, de folyton emlékeztetik őket hovatartozásukra. Akik annyira nagy garral hirdetik a hitványságot, próbáljanak meg néhány napig folyamatos megaláztatásban élni. Aztán meglátjuk mondjuk két hét múlva, mennyire béketűrők. Miért is várnak másoktól többet?

És természetesen egy cigány zsidó összefogás nem vezet sehová. Nem új frontot kell nyitni, hanem a régieket megszüntetni.

2013. ápr. 15. 08:43
 18/24 anonim ***** válasza:
Szélsőjobbos panel? Mondanál egyet?
2013. ápr. 15. 13:19
 19/24 anonim ***** válasza:

"Akik annyira nagy garral hirdetik a hitványságot, próbáljanak meg néhány napig folyamatos megaláztatásban élni. Aztán meglátjuk mondjuk két hét múlva, mennyire béketűrők. Miért is várnak másoktól többet?"

Ne is haragudj, de te valamit nagyon nem látsz. Komolyan azt hiszed, hogy a magyaroknak bármi gondjuk is lenne a cigányokkal, ha nem ilyen életvitelt folytatnának? Ez egy elég elavult demagóg duma, hogy "Azért utálnak, mert cigány vagyok."

És nem, nem a magyarság hibája, hogy lenézik őket, hanem az övék. Komolyan mondom én ezt sosem értettem, akik mondják mi alapján mondják, hogy a cigányok elnyomásban és rettegésben élnek?

Itt most kérlek hagyjuk figyelmen kívül a saját házfalukra festett horogkereszteket meg a nyilvánvalóan minden realitást nélkülöző nyilatkozatokat, hogy a magyarok hogy bántják őket, ezek akkor élénkültek fel, amikor menedékjogra tartottak igényt és bizonyítani kellett, hogy itt mekkora elnyomás van.

A valóság az, hogy pont a cigányok vernek, gyilkolnak ártatlan magyarokat és ne mondd, hogy ez egy természetes reakció amivel a kirekesztettségre válaszolnak, mert egy faluban ahol a cigányokon kívül szinte csak néhány nyugdíjas néni és bácsi él, ott nem hiszem, hogy azért ölnek brutális kegyetlenséggel magatehetetlen öregeket, mert ők bármit is ártottak nekik. Vagy talán az iskolából hazafelé tartó gyerekek, kislányok bántották őket annyira, hogy őket minden nap zaklassák, megverjék? Pont, hogy a magyarok azok akik megalázottságban élnek - hadd ne fejtsem ki - és az alapján amit leírtál a magyaroknak lenne joguk kijönni a béketűrésből, de akkor rásütik, hogy rasszista és onnan semmi jóra nem számíthat.

Nézd végig, hogy mi az amiért egy magyarnak meg kell dolgoznia, és mi az amit egy cigány ingyen kap.

2013. ápr. 15. 13:53
 20/24 anonim ***** válasza:

Nos a cigányok többsége meglehet túlságosan lusta lenne hozzá. Bár hangsúlyozom köztük is van dolgos és becsületes.

A zsidók egyáltalán nincsenek olyan sokan az országban mint azt híresztelik. A vidéki zsinagógák szinte mind raktárként és áruházként funkcionálnak vagy csak állnak üresen. Budapesten is van nem eredeti funkcióit ellátó zsinagóga. Ha olyan sok zsidó lenne Magyarországon ez nem így lenne. Szóval a zsidók nincsenek annyian és a cigányok többsége sajnos nem úgy áll a munkához ahogy kéne. Leginkább nem áll hozzá sehogy. Én jól tudom mivel mifelénk sokan vannak.

2013. ápr. 15. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!