Vajon mikor derül ki hogy "norvég" turista volt az elkövető?
2013. ápr. 12. 21:21
1/7 anonim 

válasza:

Lehet hogy "holland" bevándorló volt az elkövető.
Arra fele , tudod "másként" működnek a dolgok.
2/7 anonim 

válasza:

Itt tapintatosan el van hallgatva , hogy a tettes ismét egy bodza szedő " fiatal." Kuruc infó már egy kicsit keményebben fogalmaz. :-)
3/7 anonim 

válasza:

A gyilkos addig arctalan és ártatlan amig nem kapják el és nem bizonyított a gyanu.Egyenlőre annyit láttam hogy eltünt a lány .Azért ez már egy kicsit paranoia nem? Egy biztos én se szeretem a fajtájukat,de ebben az ügyben még a gyilkosság ténye sem bizonyított nemhogy az elkövetőjé.
4/7 anonim 

válasza:

Ne haragudj, de te félreolvastál! Sajnos a lányt, aki 16 éves volt halálra verte egy erkölcsi nulla cigánygyerek! Nyugodjon békében! A szüleinek nagyon sok erőt kívánok! Az állam meg eltartja továbbra is ezt a kis cigányt...
5/7 anonim 

válasza:

A kurucinfónál minden, ami bűntény, kapásból a cigányok számlájára van írva... Szerintem szerintük még a politikusbűnözőket is a cigányok buzdítják fel... Szóval ez sokat nem számít :)
6/7 anonim 

válasza:

Lehetséges, de ez a tény sajnálatos módon igaz jelen esetben!!!!
7/7 anonim 

válasza:

"aki kurucot olvas annak már késő bármit is mondani. 9 hónappal a születése előtt kellett volna tenni ellene vmit. Mondjuk apjának nem berúgnia és megrakni egy malacot."
A te apád is inkább széket csinált volna helyetted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!