Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Észak Koreában tényleg éheznek?

Észak Koreában tényleg éheznek?

Figyelt kérdés

Mert, kétoldalt tenger van, tele hallal.

Persze én elhiszem, ha valaki meg tudná erősíteni, akkor még jobban.

Igaz azt is elhittem, hogy Irak tele van vegyi-fegyverrel.

Meg még ki tudja mit.

Ja, a hídégfúziót is elhittem annak idején.

Még régebben meg az olajfalót.

2013. ápr. 11. 10:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

lecsökkentik a mezőgazdaságot???

A háborús helyzet miatt nem éppen túl sok M készletet tárolnak?

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__biztositas-papirmu..

2013. ápr. 11. 14:40
 12/17 czimbiszabi válasza:
Nézzed meg Vujity Tvruotko-val a Tvrutko szerint a világ egyik részét. Nem tudom pontosan, hogy hényadik rész.
2013. ápr. 14. 18:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én viszont azt javaslom, ne nézz semmilyen Tvrtko műsort, az az alak egy idióta balf@sz.

Viszont ÉK-ban tényleg éheznek szerintem, a többi válaszoló nagyjából elmondta, mi a helyzet. Egyébként én eléggé képben vagyon ez ügyben, ÉK-ról írtam a szakdolgozatomat nemrég.

2013. ápr. 15. 16:46
 14/17 A kérdező kommentje:

# 13

Lehet valódi információt szerezni róla?

A kérdést azért írtam, mert úgy tűnik, hogy a híradások pletyka -nak megfelelően terjednek, és egymásra hivatkoznak. De eredeti adat nem sok van.

2013. ápr. 15. 22:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Az ÉK-ról szóló infók tényleg elég homályosak, sőt bizonytalanok a titkolózás miatt. Az összes forrás, amit találni lehet, mind olyan, hogy tele van "talánnal", meg "állítólaggal". Pont ezért volt jó ötlet pont róluk szakdogát írni, mert ha a vizsgabiztos a védésnél belekérdez egy adatba, azt tudom mondani, hogy én is csak becslésekre hagyatkozhattam, és ha nem jó valamilyen szám, akkor az nem az én hibám. De ezt persze ő maga sem tudhatja! :D
2013. ápr. 16. 19:45
 16/17 Szergej55 ***** válasza:
É-Koreában még a hadsereg ellátására sincs elegendő élelmiszer, a katonák csontsoványak, a felük folyamatosan a gyengélkedőn van. Képzeld el, milyen lehet az átlag helyzete!
2013. júl. 7. 22:41
 17/17 A kérdező kommentje:

Pedig most olvastam, hogy 500m2- meglehet termelni egy 80kg-os ember fejadagját.

/vagy két 40kg-os ét./

2013. júl. 9. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!