Melyik évszázadot törölnéd le a történelemkönyvről?
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 20:04
11/13 A kérdező kommentje:
bocs nem láttam a kérdést, de az tényleg igazságtalanság volt. Justice for Hungary!
2009. nov. 17. 19:34
12/13 anonim válasza:
azt nem is neked irtam ,,kérdező kommentje,, :)
13/13 anonim válasza:
Nem lenne jó ötlet törölni bármit is a töri könyvből, bár én is a második világháborúból a magyarok részételét törölném ki, a zsidóság gyilkolását és az első világháború utáni évek Magyarországon. Eltörölni nem szép dolog, mert az nem is old meg semmit! Megtörtént. Ez van. Mi nekünk nem okoskodni kéne a múlt hibáin, hanem tanulnunk kellene belőlük. A jövő generációjának pedig fontos erről tudniuk. Azokat az embereket sajnálom, akik átélték ezeket a borzalmakat. Rossz érzés számukra, ha esetleg újra felelevenítjük ezeket, de az ember azért különlegesebb az állatoknál, hogy információkat tud tározni, így másnak nem kell újból ugyanazokat megtapasztalnia. Az ember pedig tapasztalatok alapján tanul. Én is inkább elfejtettem volna a Volga-menti katasztrófát, mert ott halt meg a dédapám, de ezek tanulság másoknak arra, hogy felfigyeljenek a veszélyekre. Magyarország elérkezett egy olyan ponthoz, ami valamikor már megtörtént. Nem akarok politizálni, de Jobbik antiszemitizmusa nacionalista nézetei nagyon hasonlít a magyar nyilasokra! Én remélem más is úgy érzi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!