Az "amerikai nagybácsi" megpiszkálta a légkört a HAARP csodafegyverrel?
Gyerekkoromban hallottam még ezt a mondást: "ravasz ez a tavasz".
Olyan dolgok, amelyekre kicsi az esély, nagyon gyakran történnek az életben. Inkább az lenne gyanús, ha évek óta mindig ugyanolyan tavaszunk lennének, nyáron mindig ugyanakkor lenne kánikula vagy szárazság, télen mindig ugyanakkor esne le a hó és ugyanakkor olvadna el.
Miért kell minden összeesküvés-elméletet elhinni?
Ez csak az ostobákra jellemző!
"vagy miért esik folyamatosan az eső már hónapok óta?"
Hónapok óta folyamatosan esik? Nem tudom, itt március 11-én hétágra sütött a Nap (erre az egyre pontosan emlékszem) és azóta is voltak napos vagy legalábbis csapadékmentes délelőttök, délutánok, de még egész napok is. Mondjuk nem tudom, hol laksz.
Persze én is látom, hogy a szokottnál csapadékosabb az idő, de nincs mit tenni: itt, Közép-Európában annyifelől jöhetnek különféle légáramlatok, hogy az időjárás teljesen szélsőséges módon tud változni.
"Ja és tavaly nyáron miért nem esett egy csepp sem?"
Mert akkor éppen úgy jött ki a lépés. De 2010-ben meg egész nyáron szakadt az eső, a 2005-ös nyár is esős volt. 2004-ban volt olyan hőhullám, hogy több sem kellett, 2004-ben augusztus végére lett nagyon meleg, 2011-ben is napsütéses, szép, tavaszias őszünk volt. De mondjuk 2007 januárjában volt egyszer olyan jó idő is, hogy egy szál pólóban sétálgattam kinn, az utcán.
De ha 40 évvel idősebb lennék és kiváló lenne a memóriám, egészen biztosan tudnék hasonlóan érdekes, kirívó példákat hozni az elmúlt évtizedekből.
Igen, tudom, mind a HAARP műve volt, mert a tudjukkik ezzel manipulálnak rejtetten. De sokkal életszerűbbnek tűnik az a magyarázat, hogy annyiféle hatás irányítja az időjárásunkat, hogy vannak benne ilyen szép, nagy kilengések is. Ezekre pedig mi, emberek a HAARP-tól függetlenül (ne vitassuk, hogy létezik-e vagy sem, mert abból meddő vita lenne) is rásegítünk bizonyos tevékenységeinkkel.
Perszeee, csakis...
Kérdező, nem kell minden marhaságot elhinni.
Ó és hidd el én nem a TV-ből tájékozódom...
Számtalan abszurd összeesküvés-elméletet gyártanak le, a hírelhárítás stratégiája miatt. Azért, hogy a valódi felismeréseket áltudományos, zavart elméletekkel keverjék össze, így hiteltelenítsék el.
Ezért fontos figyelni, mely ilyen feltételezések akarják csak a tisztánlátásodat megkeverni.
Itt pontosan elmondják, hogyan is működik ez a dolog.
Véleményem szerint az időjárás-befolyásolás, is a hírelhárítás stratégiájának része: 03:14-től 06:40-ig
Fontos ezt a pár perces részt meghallgatnod, ha tisztán akarsz látni a témában: http://www.youtube.com/watch?v=mdHP40z7dJw&list=PLB82A2AED3B..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!