Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi pontosan a holokauszt (az...

Mi pontosan a holokauszt (az hogy mindenkit ki akartak irtani, vagy a gázosítás) és sikerült e már tudományosan és egyértelműen bizonyítani?

Figyelt kérdés
A beszámolókat nem tartanám annak. És a szöveg magyarázatokat se.

2013. ápr. 4. 19:16
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
20%

"Én arra volnék kíváncsi, hogy a holokauszt szó nyelvtanilag létezett-e a holokauszt előtt, a ma ránk erőltetett értelemben. "

Létezett mint holokautóma, de nem teljesen ezt jelentette.

2013. ápr. 4. 21:18
 22/45 anonim ***** válasza:
21%

"Holokamucáfolat egy zsidótól: a németek jól bántak velük Auschwitzban, kitűnő volt a kórházi ellátás, jókat ettek, kávéztak, sok vidéki tért vissza"

Ezeket eddig is tudtuk. A Nemzetközi Vöröskereszt rendszeresen ellenőrizte az ellátást, a körülményeket és a bánásmódot a táborokban. Épp mint a mai ÁNTSZ.

2013. ápr. 4. 21:20
 23/45 anonim ***** válasza:
28%

"A II. Világháborút sikerült tudományosan bizonyítani? Természetesen a beszámilòk és szövegmagyarázatok nélkül?"

Természetesen. Arról maradtak tárgyi emlékek is, teljesen bizonyítható emberi elbeszélés nélkül.

2013. ápr. 4. 21:22
 24/45 anonim ***** válasza:
26%

"Az őrök beszámolója sem ér semmit. A szomszédom is látta,vitt ennivalót a gettóba,az sem hiteles? 2013.évet írunk azt sem hiszed,mert nincs tudományosan bizonyítva.Láttam embereknek a felkar belsőfelén tetovált számokat,nem szórakozásból volt ott elhiheted!"

Sikerült bebizonyítanod mint minden háborús időszakban, akkor is voltak fogolytáborok és abban voltak rabok is. Minden elismerésem, és soha többé nem is fogom mindezt kétségbe vonni, bár szerintem senki más sem. :)

2013. ápr. 4. 21:25
 25/45 anonim ***** válasza:
20%

"Mi az a technika, bizonyítási eljárás, ami számodra bizonyítaná? "

Mondjuk, ha egyszer előkerülne egy használt gázkamra, vagy egy olyan holttest, akinek halálát ilyesmi okozta szerintem azt mindenki elfogadná bizonyítéknak. :)

2013. ápr. 4. 21:27
 26/45 anonim ***** válasza:
80%

" A Nemzetközi Vöröskereszt rendszeresen ellenőrizte az ellátást"

Akkor erről a Vöröskereszt miért nem tud?

2013. ápr. 4. 21:33
 27/45 A kérdező kommentje:

tudományos ...

40 évvel a holokauszt után én még úgy tanultam az iskolában hogy szappant gyártottak belőlük. Csak nemrég hallottam hogy a szappangyártás cáfolva. Tehát a nemzetközileg elismert történészek kb 50 évig elfogadták, tanították a szappan sztorit. Ezek szerint bemondásra. Ezért írtam oda a tudomány szót.

Azt hiszem ha megkérdezzük az átlagembert mit tud a holokausztról 3 adat lesz a leggyakoribb a válaszokban: gázkamra, 6 millió, zsidó szappan. A szappan, ha jól tudom számok is változnak. Kicsit szkeptikus lettem.

2013. ápr. 4. 21:38
 28/45 anonim ***** válasza:
15%

"Akkor erről a Vöröskereszt miért nem tud?"

Erről csak te nem tudsz, a vöröskereszt igen. :)

2013. ápr. 4. 21:40
 29/45 anonim ***** válasza:
37%

Ne kicsit legyél szkeptikus, hanem nagyon. Most mutatok neked pár száz légifelvételt Auschwitzról, keresd meg a hullaégetésből származó sűrű fekete füstöt a képeken.

[link]

Ha megtaláltad szólj! :D

2013. ápr. 4. 21:46
 30/45 anonim ***** válasza:
96%
Akkor engem rendszeresen átvernek a vöröskeresztnél :O
2013. ápr. 4. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!