Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a videó mennyir...

Szerintetek ez a videó mennyire tükrözi a demográfiai valóságot?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=GyRcCe5oT_g

Most találtam rá. Lehet kicsit sarkított, de van benne valami, ha elnézem a mai népesedési és bevándorlási tendenciát Európában.

Nem az én videóm, ezt leszögezném.

Mi a véleményetek erről a videóról? Rengeteg ilyen videó van még azt tudom, de mindegyik csak a területekkel, és nem a népességgel foglalkozik.

Mi a véleményetek?

2013. ápr. 3. 15:13
 1/9 A kérdező kommentje:
Most ha lebontanánk például országokra.
2013. ápr. 3. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát elég gázos... de , sajnos hasonló a jövőkép , ha nem teszünk valamit.
2013. ápr. 3. 15:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Mit értesz a gázos alatt?
2013. ápr. 3. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
sajnos tükrözi, a liberálisok hibája ez.
2013. ápr. 3. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:

3.

Azt értem , hogyha nem teszünk valamit, akkor itt tényleg Cigány Föderáció lesz.

2013. ápr. 3. 15:26
 6/9 anonim ***** válasza:
szégyen gyalázat, de naggyából tükrözi a valóságot. legtöbb európai ország népessége fogy, a bevándorlóké, meg a kisebbség létszáma nő.
2013. ápr. 3. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=ZE8rGXEP73s

Eddig ez a legjobb szerintem. Csehek készítették.

2013. ápr. 3. 16:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy meg az európaiak önmaguk tehetnek erről az egészről. Ha nem lenne egyetlen egy Európán kívüli ember (arab, néger, cigány, kínai, vietnámi, zsidó, stb.) sem Európában, akkor is demográfiai és erkölcsi katasztrófa szélén állnánk.
2013. ápr. 3. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez egy baromság. az egyetlen veszélyes nép az a zsidó.

Annyi alapja van, hogy tényleg mennek ki keletről meg a szar helyekről nyugateurópába, de lassan nyugateurópában is nagy lesz a munkanélküliség meg becsődöl, szal már az se lesz olyan vonzó célpont. A cigányok meg igen, jelenleg épp nő a számuk más népekhez képest, de majd megáll ez egyszer. Főleg ha már nem lesznek így támogatva.

2013. ápr. 3. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!