Csak nekem forog a gyomrom ettől az országtól ilyen videó láttán? (bővebben lent! )
http://www.youtube.com/watch?v=hBb2jiLOcEs
Hol a határa az emberi kegyetlenségnek, mi folyik itt egyáltalán?
Aki hitelt vesz fel, az tudja - illetve tudhatná -, hogy azt majd vissza is kell fizetni. Az emberek mindig siránkoznak, ha be akarják hajtani rajtuk azt a pénzt, amit kölcsönkértek és elköltöttek. Nem értem, hogy miért.
Nekem attól forog a gyomrom, hogy mekkora méreteket öltött Magyarországon a hajlam a járulékfizetés elkerülésére.
"Aki hitelt vesz fel, az tudja - illetve tudhatná -, hogy azt majd vissza is kell fizetni. Az emberek mindig siránkoznak, ha be akarják hajtani rajtuk azt a pénzt, amit kölcsönkértek és elköltöttek."
Egy kerekesszékes asszony, mégis miből törlesszen? Abból a kis nyugdíjból? Vagy menjen el kapálni? Ezt te sem gondoltad komolyan...
@22:06: Akkor nem kell felvenni a hitelt, ha nincs miből fizetni.
Én sajnálom nagyon szegényt, de ha ő bevállalta, akkor ez van.
Mi is a többszörösét fizettük vissza a felvett hiteleinknek, de szerencsére, ha nagyon gyakran szűkösen is, de volt miből.
"...sőt, Zagyva György Gyula országgyűlési képviselőt is látom."
Akinek legkésőbb eddig a pontig (45. másodperc) nem esett le, hogy ez egy propaganda-videó azt sajnálom, át lett verve. A néni baja itt olyan távol áll a videó üzenetétől, mint Makó Jeruzsálemtől. A sok k*csög odaáll az ajtó elő és csúnyákat mond a kilakoltatókra - igen, Magyarország így védi a mozgássérültek jogait és akadályozza a köz munkáját, köszi, jó lesz kifizetni adó formájában a politikai ökörködést. Amennyiért oda kivonultak a szervek meg a focihuligánok simán törleszthető lett volna 2-3 évnyi lakhatási költség.
S, hogy a tárgyról is szóljon egy kicsi, azért valószínűleg nem a néniből akar meggazdagodni a kilakoltatást kezdeményező cég. Ha pár éve nem fizet akkor nem is fog, csak a veszteségeit akarja minimalizálni. Persze a Jobbik álomvilága az biztos olyan mint a kommunizmus, hogy minden ingyen van. Nem csoda, hogy a mozgássérült hölgy nem szerepel a videóban - normális ember nem vállalja, hogy ilyen hülyeségben része legyen. Egyszercsak pár bomberdzsekis suhanc beront a lakásába, odaláncolja magát és nem tud semmit tenni ellene - na ez a kegyetlenség. Mert amúgy a korábbi rokkantnyugdíj nem volt egy egetverő összeg, de egy pesti panelben való tengődést finanszírozni lehetett volna belőle tisztességesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!