Nincs sajtószabadság?
Figyelt kérdés
Sokat hallani mostanság. De csak így bele a levegőbe. Konkrétan érdekelne, hogy milyen esetek miatt mondják ezt, hiszen -laikusként- én azt látom, hogy van hvg, van atv, van klubrádió - és igazság szerint azt mondanak amit csak akarnak, szóval nem tudom a millások hogy vannak vele, de én hallom az ellenzék hangját :) szóval, milyen konkrét esetekre gondoltok?2013. márc. 30. 17:49
11/13 anonim válasza:
Fordítom a mondatot: ha nem ért velem egyet mindenki, és nem mindenki az én véleményemet adja le a médiában, akkor az nem szabad sajtó!
Hát kb. ennyi alapja van ennek:) A Klubrádió szerint az a demokratikus, ha egy pályázaton csak ők nyerhetnek. Az, hogy mások nyernek ,-akik többet fizetnek- az felháborítóan antidemokratikus.
Bár, döntéshozóként marhára érdekelne hogy a Klubrádiónak mekkora a hallgatottsága, szemben a többi pályázóval...
12/13 anonim válasza:
1993 Kornis Mihály hivatásos rettegő:
"...Most, hogy kezd lassan vége lenni a sajtószabadságnak Magyarországon..."
Jobbos kormányok idején sonincs sajtószabadság, nincs demokrácia, és borzasztóan felerősödik az antiszemitizmus és a rasszizmus.
13/13 anonim válasza:
9-es voltam. 10-es köszönöm a segítségedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!