Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jövőre ez lesz?

Jövőre ez lesz?

Figyelt kérdés

Szerintetek igaz, hogy a következő évben kezdő gimiseknek majd közmunkában kell részt venniük azért, hogy megszerezhessék az érettségit? (50 óra közmunka ha jóltudom)

Igaz ez?

2013. márc. 26. 15:52
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez az újság azt írja, hogy 2016-tól:

[link]

Nem közmunka, hanem közösségi munka lesz, önkéntes közösségi szolgálat.

2013. márc. 26. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Támogatom az elképzelést, az a társadalom az igazságos, amiben a rózsadombi bankár lánya együtt túrja a földet a tunyogmatolcsi cigánysor pulyáival.
2013. márc. 26. 16:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Sok jóléti országban működik ez. Javarészt a felsőoktatásba való felvételkor nézik, mennyire empatikus/segítőkész/csapatmunkás/stbstb a diák. Előnyként tüntetik fel, de szinte kötelező lett, annyira alap.
2013. márc. 26. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Jó az elképzelés, a részleteket nem ismerem, de támogatom.

Részben önkéntes társadalmi, szociális munkából kellene állnia. Másrészt nagyon fontos lenne ismertetni, hogy mi az a kaláka. Tehát, hogy egy összetartó közösség tagjai, milyen beruházásokat, célokat érhetnek el mindenféle tőke és bankhitel nélkül.

2013. márc. 26. 16:30
 5/9 rémuralom ***** válasza:
Hogy méri az empátiát az, ami kötelező? Én nem merném magam empatikusnak nevezni, ha elmennék 50 órát dolgozni egy öregotthonba, mert kötelező. Azt nem empátiából csináltam, hanem muszájból. Szó sincs semmiféle empátiáról, ahogy csapatszellemről sem.
2013. márc. 26. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Nos igazgad van előző, én is furcsállom, hogy önkéntes munka, ami kötelező. :-))))))
2013. márc. 26. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
HAHA, már suliban szokatják az embert a közmunkához!? gáááááz
2013. márc. 26. 17:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát nagyon remélem, hogy nem. Én már szerencsére pont nem fogok beleesni, de a sok kis b.zi akik ezt a törvényt hozzák, tuti még életükben egy cseszett lapátot sem láttak. Bele kéne rakni őket egy mocsárba azt ne lapátoljad majom. Megnézem mennyire lesz önkéntesen empatikus...
2013. márc. 26. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért lesz ez, hogy hozzászokj ! 2020-tól már minden munka közmunka lesz.
2013. márc. 26. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!