Mi a kapcsolat a cigányok és a zsidók között? Van valami kapcsolat közöttük?
Figyelt kérdés
Sokszor egy szövegben találom őket , egy mondatban.
Van valami kapcsolat közöttük?Bármily politikai , ideológiai vagy egyéb?
2013. márc. 20. 15:44
1/16 anonim válasza:
Szerintem semmilyen kapcsolat nincs közöttük, csak mindketten feketelistán vannak, ennyi.
2/16 anonim válasza:
Igen. Mindkettöböl sokat vittek a megsemmisitö táborokba.
3/16 anonim válasza:
Kb. mint a holló és az íróasztal között. Nem is összehasonlítható kategóriák.
Az egyik egy etnikum, a másik meg inkább egy vallás (bár ez még köztük is vitatott, de ez a nézet "áll nyerésre")
5/16 anonim válasza:
Kb. annyi, hogy a "nagy szélsőjobbosok" utálják őket
6/16 anonim válasza:
Szerintem nem csak ennyi. Ahogy észrevettem a zsidók igyekeznek a cigányokat a politika terén "emberi pajzsként" használni és úgy alakítani a közhangulatot, hogy az emberek inkább legyenek dühösek a cigányokra, mintsem a zsidókra. Igyekeznek úgy alakítani a dolgokat - és ebben nincs nehéz dolguk - hogy a cigányság részéről több sérelem érjen minket, legalábbis nagyobb visszhangot kapjon.
7/16 anonim válasza:
" Ahogy észrevettem"
Ahogy észrevettem, a politikai jobboldalon imádnak konteókat gyártani, csak hogy minél egységesebb legyen az ellenségkép.
8/16 anonim válasza:
Én valahol azt olvastam, hogy a cigányok héber eredetűek, és valójában az ő őseiket vezette ki Mózes Egyiptomból. Innen is van a gypsy elnevezésük. Ugyebár Egyipt - gypsy. ÉS, hogy genetikailag sokkal közelebb állnak a régi zsidókhoz, mint a maiak, mert azok inkább európai - kazár eredetűek, leszámítva persze a szefárdokat, mert azok természetesen héberek.
9/16 anonim válasza:
A zsidók mesterségesen tartják életben és szaporítják túl a cigányokat, akiket fegyverként használnak ellenünk.
10/16 anonim válasza:
Néhány cigány hasonlít a zsidókra,el is mondom miért. Talán Ábrahámnak volt két fia az egyik a zsidók őse a másik az arabok őse és az arabok muzulmánok Indiában is voltak muzulmánok és azok is elvándorolhattak Európába. Politikailag nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!