20 éves vagyok több mint 1 éve regisztrált munkanélküli igényelhetnék valami segélyt vagy járadékot? Ha már munkát nem tudnak biztosítani Még nem adtál meg a
milyen végzettséged van?
én a helyedben keresnék valami sulit, inkább ott legyél és válj értékesebbé a munkaerő piacon, minthogy otthon ülj.
"én a helyedben keresnék valami sulit, inkább ott legyél és válj értékesebbé a munkaerő piacon, minthogy otthon ülj.
"
Annak nincs értelme. Én szájbakúrt értékes vagyok, de semmi értelme.
-ugyan miért "kellene biztosítani"?
Mert pl fillérekért elprivatizálták az összes termelő gyárat, az állam -.- pl...
-én a helyedben keresnék valami sulit, inkább ott legyél és válj értékesebbé a munkaerő piacon, minthogy otthon ülj.
Aha, csak ahhoz is lóvé kell ! Van tanfolyam és vizsga díj és van tankönyveknek is borsos ára, aztán utazási költség ami szintén tetemes összeg. OKJ meg alapból nem ér sokat és el sem lehet vele helyezkedni -.-
-Annak nincs értelme. Én szájbakúrt értékes vagyok, de semmi értelme
Igen, sok ilyennel találkozok Én is, hogy túlképzett valaki és ezért nem alkalmas -.-
Egy év után elmehetsz ingyen okj-sra ha nincs szakmád, szakképesítésed csak mondjuk egy gimi.
21 éves korig támogatják.
Ne nézd le az okj-t, keményen vizsgáztatnak és egyenértékű a szakmunkással.
Én is elvégeztem egyet és lényegesen több helyre hívnak. Sok helyen nem kell bazi nagy képzettség elfogadják az okj-st is abban viszont igazat adok, hogy tényleg egy diploma orientált világban élünk de legalább, ingyen lesz egy szakmád és pénzt is többet kapsz meg bérletet is.
Szerintem hajts rá fiatal vagy a mai világ igenis a 20 éveseké még ha nekik is nehéz.
Ha meg átkerülsz az önkormányzathoz aktív korúak ellátására ott igényelhetsz lakásfenntartásit. Persze annak is feltételei vannak de próbálkozni lehet.
tb elintézheted (járási hivatíl)
aktívkorúak ellátása (önkorm)
a TB-t elintéztem köszönöm a válaszokat!a közmunka nem szégyen én
bármilyen munkát elvállalok elég
szívós vagyok eddig nem volt
rám panasz Baján élek ha esetleg
tud valaki valami munkát nagyon
szívesen vállalom Baja környékén
is! A számom:06205338493
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!