Csak én vagyok rosszul a magyar mentalitástól, a tegnapi havas balhétól?
Általában mi van?
Hiába bármilyen megelőzés, prevenció az emberek 99%-a szarik az egészre aztán meg amikor megtörténik a baj akkor meg háborognak, h mert a kormány miért nem így meg úgy?
Persze teljesen mindegy, mert így is úgy is rinya a vége.
Ha szabad kezet ad a kormány akkor az a baj, mert határozottabban kellett volna hozzáállni(ugye nem volt elég, h a tv, rádió ezt fújta, h nagy vihar lesz), de ha meg kijárási tilalmat rendeltek volna el, akkor meg megint ment volna a hiszti, h mert mit képzelnek magukról, korlátozzák az egyén szabadságát meg ÁVH meg 56 meg diktatúra meg stb birka üzemmód.
Küldtek sms-t, az is baj, de ha hangosbemondón nyomták volna az is baj lenne.
Ha persze nem küldtek volna akkor meg az lenne a baj.
Nem szánalmas?
Ha rosszul vagy a "magyar mentalitástól", akkor költözz el.
Magyarellenes rasszistákból túlkínálat van az országban.
Azért az elvárható lenne,hogy az autópálya amiért +pénzt fizetünk le legyen takarítva.
Az sms 17.29-kor jött nekem,volt aki már akkor 4!!!!órája az autópályán volt elakadva!!!Eső után köpönyeg.Remélem,hogy a Bakondit menesztik.
"Ausztriában járhatóak voltak az autópályák"
Annyit illő lenne tudni hogy ausztriában nem volt ilyen itéletidő!Pont azért tudtak az osztrákok besegíteni!
Szerintem is sok a hiszti, de ha belegondolsz, nálunk történelmi hagyományai vannak, hogy mindig utáljuk a hatalmat :D
Politológusok kimutatták, hogy nálunk pl. baromi nehéz hatalmi pozícióból politizálni, mert mindig mindenért a mindenkori kormány lesz hibás azonnal, tök mindegy, hogy az most jobb vagy baloldali.
"Ausztria, persze, mert ott nem ilyen segg hülye az emberek 99%-a"
A hosszú hétvége előtti délután próbáltak hazajutni a munkából, illetve nagyon sokan, kint dolgozók nyugati országokból jöttek haza. Maradtak volna a munkahelyen vasárnapig, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!