Mit szóltok a belügyminiszérium sms-éhez amit majd mindenki megkapott?
Segitünk ! Ne hagyja el a gépjármüvét.Ha elfogy az üzemanyaga akkor üljön át egy másik gépjármübe ! Belügyminiszérium.
Tehátakkor klónozza magát a kedves címzett ,az egyik maradjon az autóban,a másik meg szálljon ki és üljön be egy másikba feltéve hogy van egy amelyik jár a környéken.Ez a legnagyobb állatság amit hallottam régóta,és semmi értelme.Ez nem segítség volt hanem egy vicc.Pont így müködik itt minden,káosz és fejetlenség minden vonalon ezért tartunk itt ahol.ÉBRESZTÖ !!!!
"Segitünk ! Ne hagyja el a gépjármüvét.Ha elfogy az üzemanyaga akkor üljön át egy másik gépjármübe ! Belügyminiszérium."
Erre én csak annyit tudok mondani, hogy tegnap este egy elakadt gépjárműből az utasokat és a vezetőt egy arra cirkáló rendőrautó mentette ki.
Délutáni munka után éppen a buszmegálló felé próbáltam menni, de a szél erősebb volt, így sokszor meg kellett állnom.
Ezért szemtanúja voltam, amikor megállt a hótorlasztól elakadt BMW mellett egy rendőrautó, az utasok és a vezető átszálltak. Ez este 10 óra után volt.
Úgyhogy valóban segítettek.
Egyébként én is megkaptam ezt az SMS-t, és nem merült fel bennem, hogy valami hátsó szándék lenne emögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!