Igaz, hogy a pápának van a legnagyobb befolyása a világon?
Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 15:17
1/14 anonim válasza:
Ez tévedés.
A zsidóknak van a legnagyobb befolyásuk.
2/14 anonim válasza:
Sajnos elég baj, hogy ekkora befolyásuk van. NApok óta erről szólt a média. Nem tudom, vajon a Dalai lámáról lesz-e felhajtás, ha új lép helyébe.
3/14 anonim válasza:
"Hány hadosztálya van a pápának?"
4/14 anonim válasza:
Nem, szerintem a 10 legbefolyásosabb emberben sincsenek bent.
Második: amin a dalai lámának egyáltalán 10-ed annyi híve lesz mint a katolikus egyháznak, akkor nyilván lesz akkora felhajtása neki is... ja meg elvileg ő meg sem hal, csak új testbe kerül ugyebár.
5/14 anonim válasza:
szerintem Orbán Viktornak van... sajnos.
6/14 anonim válasza:
Szerintem Francesco Tottinak! Forza Roma!
7/14 anonim válasza:
Az első megmondta a tutit.A pénzügyi háttérhatalomnak van a legnagyobb befolyása akik a pénzükkel bármit elérhetnek sajnos.
8/14 anonim válasza:
Nem, nem igaz. Sőt talán neki van a legkevesebb.
9/14 anonim válasza:
"NApok óta erről szólt a média. Nem tudom, vajon a Dalai lámáról lesz-e felhajtás, ha új lép helyébe."
Ázsiában talán. Az európai kultúra három alappillérének egyike a kereszténység. Ezt persze lehet szeretni, nem szeretni, de attól még tény.
"Nem, szerintem a 10 legbefolyásosabb emberben sincsenek bent. "
10/14 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!