Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hova jutott ez az ország,...

Hova jutott ez az ország, illegális zebra használók, mi a véleményetek arról amit csinálnak? Lent a részletek.

Figyelt kérdés
Levideózzák ha valaki nem áll meg a zebránál a gyalogosnak és feljelentik. Ez a mai valóság...
2009. szept. 11. 19:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

SZUPERJÓ ötletnek tartom és támogatom őket!!!... :D

Már én is gondolkoztam rajta, hogy sorra lefényképezem pl. a kanyarodva mobilozó autósokat (10-ből legalább 6 sofőr mobilozik vezetés közben!)...

Jó alaposan megbüntetném őket, az sem ártana, ha a harmadik ilyen után elvennék a jogosítványukat!

Ahol nincs lámpa, ott a legritkább esetben állnak meg az autósok a gyalogosoknak a zebra előtt, pedig kötelező lenne!

Gyakran tapasztalom, hogyha már elindultam a zebrán, akkor kénytelen lassítani az autós, de nem áll meg, hanem tempósan gördül előre, engem siettetve, hogy kapkodjam már a lábam, volt olyan kretén, aki a lökhárítójával meg is taszajtott!!!... 8-[]

Nagyonis jogos, hogy valahogyan érvényt szerezzünk a szabályoknak : tessék szépen megállni a zebra előtt!!!

2009. szept. 11. 20:44
 12/27 anonim válasza:
100%
Ráadásul ebbe az egész KRESZ dologba én azt tudom a legjobban sérelmezni hogy miért nincs az utakon több rendőr?Nem csak a zebrákra gondolok hanem bármire a vezetés közbeni telefonálásra, az irányjelző elhagyása,a durva előzések,az oldaltávolság be nem tartása , meg még sorolhatnám. Itt nem az a lényeg ebbe az országba hogy betartassák a szabályokat hanem hogy ravaszul megtudjanak büntetni betudják szedni a pénzt.Az nem megoldás szerintem hogy beállnak a bokrok mögé és onnan trafiznak ,ezzel nem oldanak meg semmit ez nagyon gyenge mutatvány,azokat kellene megbüntetni akik nem állnak meg a zebrán,meg akiket fent írtam meg stb,de ha meg látja a rendőr esetleg rá se hederint.Ez a baj!
2009. szept. 11. 20:44
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki sir állandóan, hogy a magyaroknak milyen rossz a sora, mindenki bántja öket, de közben meg semmi fegyelem nincs bennük, csak az a menö, aki nem tart be semmilyen szabályt. Minde nyugati országban EZÉRT van rossz hire a magyaroknak és sokszor ezért szégyellem azt is, hogy ott születtem.
2009. szept. 11. 20:46
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
már épp ideje...lehet, hogy már sokan túlélték volna, ha ez hamarabb van
2009. szept. 11. 21:10
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy végre egy csapat nem csak jártassa a száját, hanem végre tesznek is valamit!
2009. szept. 11. 23:03
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó dolgot csinálnak! Én azért nagyon félnék a helyükben, mert láttam egy-két olyan helyzetet, hogy majdnem eltaposták őket, még a babakocsist is!

Pár évvel ezelőtt a szemem láttára gázoltak halálra egy nénit a zebrán, és nem ő volt a hibás! Az első autó lassított hogy átengedi, aki meg mögötte jött nagy gázzal kielőzte és halálra gázolta a nénit!!!! Szörnyű látvány volt! Azóta már van gyermekem, és megmondom őszintén, nagyon félve megyek a zebra közelébe, nem egyszer 10 percet is várnunk kell, mire valaki annyira "kedves", hogy átengedjen minket! Megjegyzem nekem is van jogosítványom és 5 éve rendszeresen vezetek, nincs olyan utam, hogy legalább egyszer ne lenne balesetveszélyes helyzet. Nem az ún. "hétvégi sofőr" kategóriába tartozom, de engem is megrendít, hogy némely autósok mennyire sietnek és nem törődnek semmilyen szabállyal ezzel mások életét veszélyeztetve!

2009. szept. 12. 08:10
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon jó ötlet. tavaly voltam Kolozsváron, és annyira meglepődtem, hogy épp csak odaértem a zebrához, és máris mehettem át, mert megálltak a kocsik. nem úgy, mint Budapesten, hogy lelépek, és még akkor is ott zúgnak el mellettem:S
2009. szept. 12. 10:27
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszik. Én még államilag is támogatnám őket. Mondjuk az ő segítségükkel eszközölt bírságok 10%-át megkaphatnák és egyre több helyen lehetnének így jelen.
2009. szept. 12. 14:09
 19/27 Salx Narval ***** válasza:
100%
Csak helyeselni tudom.A zebrák elé, fekvőrendőrt kellene tenni. És minden iskola előtt, tárcsás őröknek kellene állniuk. Ezek akár nagyobb gyermekek is lehetnének,úgy mint régen.És természetesen a gyalogosokat is büntessék, ha veszélyhelyzetet teremtenek.
2009. szept. 12. 16:01
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
a kérdésből úgy érzem, hogy a kérdésfeltevőnek ez nem tetszik. miért? kíváncsi vagyok a véleményedre.
2009. szept. 12. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!