Hova jutott ez az ország, illegális zebra használók, mi a véleményetek arról amit csinálnak? Lent a részletek.
SZUPERJÓ ötletnek tartom és támogatom őket!!!... :D
Már én is gondolkoztam rajta, hogy sorra lefényképezem pl. a kanyarodva mobilozó autósokat (10-ből legalább 6 sofőr mobilozik vezetés közben!)...
Jó alaposan megbüntetném őket, az sem ártana, ha a harmadik ilyen után elvennék a jogosítványukat!
Ahol nincs lámpa, ott a legritkább esetben állnak meg az autósok a gyalogosoknak a zebra előtt, pedig kötelező lenne!
Gyakran tapasztalom, hogyha már elindultam a zebrán, akkor kénytelen lassítani az autós, de nem áll meg, hanem tempósan gördül előre, engem siettetve, hogy kapkodjam már a lábam, volt olyan kretén, aki a lökhárítójával meg is taszajtott!!!... 8-[]
Nagyonis jogos, hogy valahogyan érvényt szerezzünk a szabályoknak : tessék szépen megállni a zebra előtt!!!
Nagyon jó dolgot csinálnak! Én azért nagyon félnék a helyükben, mert láttam egy-két olyan helyzetet, hogy majdnem eltaposták őket, még a babakocsist is!
Pár évvel ezelőtt a szemem láttára gázoltak halálra egy nénit a zebrán, és nem ő volt a hibás! Az első autó lassított hogy átengedi, aki meg mögötte jött nagy gázzal kielőzte és halálra gázolta a nénit!!!! Szörnyű látvány volt! Azóta már van gyermekem, és megmondom őszintén, nagyon félve megyek a zebra közelébe, nem egyszer 10 percet is várnunk kell, mire valaki annyira "kedves", hogy átengedjen minket! Megjegyzem nekem is van jogosítványom és 5 éve rendszeresen vezetek, nincs olyan utam, hogy legalább egyszer ne lenne balesetveszélyes helyzet. Nem az ún. "hétvégi sofőr" kategóriába tartozom, de engem is megrendít, hogy némely autósok mennyire sietnek és nem törődnek semmilyen szabállyal ezzel mások életét veszélyeztetve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!