Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Honnan lehet letölteni a...

Honnan lehet letölteni a diákokról írt HÖK-ös listát?

Figyelt kérdés
azt amit igencsak nagy botrány övez, mert beszélnek róla de szeretném látni úgy az egészet amiket össze írkáltak kíváncsi vagyok rajta vagyok-e és h rólam mit írtak ezért érdekelne legfőképp... előre is köszi

2013. febr. 20. 11:43
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
már miért ne lenne rágalmazás? hisz nem ismeri az illetőt eg külső szemlélő... szóval akkor ha rólad véleményt nyilvánítanak olyat ami számodra mondjuk megalázó akkor téged az nem zavarna?... egyébként ezzel az érvel ha az nem cáfoltál semmit... mert amit írtam a sajátos "véleménynyilvánításra" is vonatkozik
2013. febr. 28. 19:43
 22/23 anonim ***** válasza:

Hogy hogy nemismeri?

Golyataborban egyutt szorakoztak. + ha velemenyt tud mondani rola, akkor valoszinu, hogy ismeri.

+ nem ezt a szerencsetlen hulyet kellene piszkalni, aki most a HOK elnok, hanme azt, aki akkor volt.

Furcsa tema ez egyebkent, mert elegge megosztott vagyok benne:

Egyik felem sajnalja az egeszet, mert a diakokat egetik be + belegondolom magam az ottani HOKosok helyzetebe, akik nagyreszuk valoszinu, hogy nem tudtak rola, nem lehet kellemes. Illetve ott van az is, hogy fiatalok, el akartak valamit erni, csak hat a divatmagyar jobbikkal akartak, ami nem feltetlen vezet sikerre a 21.szazadban. Ennek ellenere, megertem oket.

A masik oldal meg az, hogy mergerdemeltek a rohadekok. Tudom, hogy hamisitott a lista, de ennek ellenere megerdemeltek. Tuntetnek, tuntetnek, tuntetnek, dolgozni egyik sem tud. En is diak vagyok, dolgozok. Ha en talalok munkat, mas is talal. Inkabb tuntetnenek a munkalehetosegek biztositasa mellett, minthogy a vilagon egyedulalloan ingyenes es nem visszafizetendo oktatas mellett, amivel kiraboljak az orszagot. Illetve, a Jobbik is megerdemelete a presztizscsokkenest, amit elszenvedett azzal, hogy diakokat szervezett be.

Most legalabb megtanulta a sok kis hamburgerkeszito rohadek, hogy duguljanak el. :)

Nem vagyok egy nagy magyarparti, nem ejtem ki sosem a n*mzet szot, nem vagyok divatmagyar, sem semmiyen olyan partnak a szimpatizansa, ami nem kozepen van.

2013. márc. 1. 01:31
 23/23 anonim ***** válasza:
Király arc vagy. Fogd ezt az internetet a megbecsülésem jeléül.
2013. márc. 1. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!