Honnan lehet letölteni a diákokról írt HÖK-ös listát?
Hogy hogy nemismeri?
Golyataborban egyutt szorakoztak. + ha velemenyt tud mondani rola, akkor valoszinu, hogy ismeri.
+ nem ezt a szerencsetlen hulyet kellene piszkalni, aki most a HOK elnok, hanme azt, aki akkor volt.
Furcsa tema ez egyebkent, mert elegge megosztott vagyok benne:
Egyik felem sajnalja az egeszet, mert a diakokat egetik be + belegondolom magam az ottani HOKosok helyzetebe, akik nagyreszuk valoszinu, hogy nem tudtak rola, nem lehet kellemes. Illetve ott van az is, hogy fiatalok, el akartak valamit erni, csak hat a divatmagyar jobbikkal akartak, ami nem feltetlen vezet sikerre a 21.szazadban. Ennek ellenere, megertem oket.
A masik oldal meg az, hogy mergerdemeltek a rohadekok. Tudom, hogy hamisitott a lista, de ennek ellenere megerdemeltek. Tuntetnek, tuntetnek, tuntetnek, dolgozni egyik sem tud. En is diak vagyok, dolgozok. Ha en talalok munkat, mas is talal. Inkabb tuntetnenek a munkalehetosegek biztositasa mellett, minthogy a vilagon egyedulalloan ingyenes es nem visszafizetendo oktatas mellett, amivel kiraboljak az orszagot. Illetve, a Jobbik is megerdemelete a presztizscsokkenest, amit elszenvedett azzal, hogy diakokat szervezett be.
Most legalabb megtanulta a sok kis hamburgerkeszito rohadek, hogy duguljanak el. :)
Nem vagyok egy nagy magyarparti, nem ejtem ki sosem a n*mzet szot, nem vagyok divatmagyar, sem semmiyen olyan partnak a szimpatizansa, ami nem kozepen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!