Szerintettek igaz Edelény polgármester állitása?
Ez sajnos igaz!Nálunk is vannak jó páran, akik így csinálják! A több pénzért mindenre képesek, csak a munkára nem!
Az illetékeseknek pedig nem a homokba kellene dugni a fejüket, hanem foglalkozni a probélmával, mert ez egy meglévő promléma, amire megoldást kell találni! De ha ma Magyarországon már csak kiejted azt a szót, hogy "cigány", már rasszistának vagy titulálva! Pedig csak a nevükön nevezzük őket!
Lehetséges, hogy igaz, de ettől még nem szabad minden "cigányt" egy kalap alá venni.
Sajnos, etnikumtól függetlenül, ha valaki ilyet tesz, az bizony nagyon csúnya dolog. Gondoljatok bele, ha a ti szüleitek igy cselekedtek volna.....
Igaz-e? Nagyon is, történetesen pont abban a városban élek, amiről a hírek szólnak és fura volt Oszitól, hogy ilyennel előállt, mert már több ciklus óta a cigányok a "választópolgárai". Nekik van minden évben Kastély-napok ahová elhívják Bódi Guccsit meg a többit, hogy szórakozzon a csürhe nép és majd tudja kire szavazzon.
Egyébként meg azért csinálják, mert a fogyi gyerek után örök életre jár a támogatás valamint a szülőnek ez munkaviszont jelent.
Már írtam, hogy szerintem igaz.
Nagyon elszomorít ez az egész, nehéz elhinni, hogy ilyet tesznek egyes emberek. Nem értem mi vihet rá valakit erre? Nekünk sincs sok pénzünk főleg most... már mindenkitől kölcsönkértünk, hogy legalább étel legyen itthon egy kevés. De ezt akkor se csinálnám! Rémisztő, hogy ezek mire képesek a pénzért!!!!!
Valaki írta, hogy nem tudja honnan szereznek gyógyszert. Nos, szerintem nem az orvos írja fel nekik. Nálunk pl. olyan a helyzet hogy bemész a patikába és kéred ami kell. Hiába vényköteles kiadják, csak kicsit könyörögni kell.
A másik pedig, hogy vannak bizonyos emberek akik mint a kábítószer dealerek terjesztik. Komolyan, le lehet adni a rendelést és később hozza a dobozokkal a sok gyógyszert. Én nem tudom ők honnan szerzik, meg ilyenek de megoldják.
Elég, ha egy cigánynak vannak ilyen kapcsolatai utána ő terjeszti a többi között vagy valóban cserélgetik, adnak egymásnak. Ilyen esetekben elég összetartóak tudnak lenni.
Tisztelem azért a polgármestert, amiért ezt ki merte mondani és valaki végre merte vállalni. Én máshol élek, de nálunk is lehetne már valami ilyesmi lépésre sort keríteni, mert lassan csak cigányok élnek a városunkban és tesznek tönkre mindent!!!
Tudom, nem ide tartozik de azt írtam tisztelem a polgármestert... nos, amióta a homoszexuálisokat is bírálta (vagyis én ma tudtam meg a híradóból) azóta nem tudok azonosulni vele és egy pö.csnek tartom, aki nem bír magával és azt hiszi attól most lesz valaki mert szinte minden kisebbséget bírál.
Azt továbbra is tartom, hogy jó hogy valaki ki mert állni és beszélni a cigánykérdésről és ezzel kapcsolatos megdöbbentő tényekről, de hogy most ő már mindenre felhatalmazva érzi magát és mindenkinek odaszól, hát ez egy gyomorforgató dolog.
10:17
a 99 százaléka rettentően rettenetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!