Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintettek igaz Edelény...

Baranyi kálmanné kérdése:

Szerintettek igaz Edelény polgármester állitása?

Figyelt kérdés
Nem akkarom el hinn hogy vannak ilyen anyák.Gyogyszert szdnek terhességűk allat hogy fogyatékos gyereket szűljenek.
2009. szept. 4. 06:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
29%
Az állítását be is kellene bizonyítani.Nem hinném,hogy a cigányok olvasták Viktor Hugó:Nevető ember c. regényét,és azt követnék.Inkább a rossz körülmények és a tudatalanság okozza a problémát.
2009. szept. 4. 07:39
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Igaz,sajnos igaz.Most hogy elkezdtek erről beszélni,van esély,hogy lassan,apránként a közvélemény is megtudja,hogy milyen más módszereik is vannak még arra,hogy beteg gyerekeket szüljenek.Mert vannak rá módszereik.De normális ember számára ezekről még hallani is borzalom.Csak egy: Tudod,hogy kell megcsinálni azt,hogy a baba vakon szülessen meg ? Merthogy a vak gyerekre több pénz jár mint egy egészségesre.Ezek nagyon undorító dolgok,és jobb lenne meg se ismerni őket.De megfogjuk.Sajnos.
2009. szept. 4. 08:37
 3/19 anonim ***** válasza:
91%

Pont tegnap néztük anyukámmal a tv-t. Hát nem tudom ki hol él és nem ott, ahol a polgármester de nálunk olyan cigányok vannak akik ilyesmit simán megcsinálnak, ez nyílt titok!

Tehát én elhiszem, mert bizony itt is a cigányok 90%a rettenetes (A 10% rendes normális ember, semmi gond velük) a többiek viszont csinálnak ronda dolgokat, csak nincsenek benne a híradóban...

A pénzért bármire képesek, a segélyért! Elképesztő!

Van egy cigány ismerősöm ő dolgozik és rendes ember. Ő is elszörnyedt ezen szóval gondolom aki épeszű elhatárolódik.

Azt is mondták, hogy nem csak gyógyszert szednek hanem kalapáccsal is ütik a terhes nők hasát!

Nálam nem is az a kérdés, hogy igaz-e (mert nyilvánvalóan van alapja!) és nem, hogy elhiszem tudom, hogy ilyen van és létezik a világban! DE MIÉRT?!

Nem akarok gyereket, úgy érzem nekem nem való nem szeretem őket. De ezt akkor is durva dolognak tartom és nem értem hogy tehet ilyet valaki!

Csak akkor szüljön az ember gyereket, ha szeretni is fogja!

A cigányoknak meg üzenem, hogy ha pénz kell menjenek dolgozni!!!! Nekem se ad senki pénzt, mégse fogok azért teherbe esni, hogy kapjak segélyt! (Amit amúgy kitudja kapnék-e mert itt már magyar embernek nem jár semmi...)

Nagyon kiakadtam ezen!

2009. szept. 4. 10:17
 4/19 anonim ***** válasza:
74%

Az első sorban és helyett én* akart lenni, elnézést.

Második: Hát ez szörnyű, hogy ilyeneket meg lehet csinálni! Komolyan a sírás kerülget, pedig nem szoktam sírni. Ezeknél még a gyilkosok is jobbak lassan...

2009. szept. 4. 10:19
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mennyi a valóságalapja. Gondolom a polgármester nem vagdalkozna ilyennel, ha nem lennének erről pontos információi.

Végre valaki mer beszélni a cigányok viselt dolgairól! Jó lenne, ha végre nem részesülnének folyamatosan pozitív diszkriminációban, csak azért mert jaj szegény cigányok!

Persze tisztelet a kivételnek. A mi utcánkban is lakik egy cigány család. Semmi probléma nincs velük, szülők dolgoznak, gyerekek rendesek, suliba járnak. Lehet így is. Meg kell tanulniuk beilleszkedni a társadalomba!!!

2009. szept. 4. 11:44
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon is el tudom képzelni. Ezekről mindent el tudok képzelni. A probléma az, hogy ha valaki meg meri mondani az igazságot, és az illető történetesen magyar, akkor "természetesen" ő lesz elmarasztalva...
2009. szept. 4. 11:56
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű, az orvosnál utána lehet nézni kinek milyen gyógyszereket írtak, fel, vagy az érintett személyektől vért venni.

Nem vagyok rasszista,de némelyik cigány igazi rafkós mindenre képes típus. Én sajnos ezt simán elhiszem.

Csak kérdés hogy ezeket honnan szerzik be? orvos miért ír fel terhes anyának olyan gyógyszer? vagy pedig honnan szerzik be?

2009. szept. 4. 12:24
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos erről már nagyon rég beszélnek, inkább suttognak, hogy a cigány "édesanyák" kloffolóval ütik a hasukat, terhesség alatt, illetve gyógyszereket szednek, hogy fogyatékos gyermekük szülessen. :(

De örülnék, ha nem lenne igaz.

2009. szept. 4. 12:26
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
És majd most is a polgármestert fogják meghurcolni, mert ki mert mondani egy valós problémát!
2009. szept. 4. 13:14
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy igaz, nálunk ez már évek óta köztudott tény. Bár a gumikalapácsról eddig még nem hallottam, de rugdosásokról és hasonlókról már milliószor, nem is érdekes már felénk az ilyesmi. Beszélték azt is hogy egymás között cserélgetik a gyógyszereket.

Az egészben tényleg csak az a szomorú, hogy a polgármestert most megfogák hurcolni elég keményen, és mindezt csk azért mert hagosan kimert mondani valamit.

2009. szept. 4. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!