Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hova mehetnének a cigányok?

Hova mehetnének a cigányok?

Figyelt kérdés
Mindenki mondja, hogy mennjenek ki az országból. Mennek vissza indiába? Persze ki kell őket küldeni az országból, de hova?
2009. szept. 3. 20:27
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
80%
nem lehet kiküldeni. unio van. Rasszistának nézne a fél világ, és kidobnának az EU.bó. Nem lehet egy népcsoportot máshogy kezelni sajnos.
2009. szept. 3. 20:31
 2/33 anonim ***** válasza:
87%
Egy szigetre, és ott építsenek maguknak saját korházat, iskolát, társadalmat. De ez egy vándor nép, és még ingyen élő is. Oda megy ahol kapja a segélyt, és azért még harcolni, veszekedni is képes.
2009. szept. 3. 20:35
 3/33 anonim ***** válasza:
82%
Mindegy,csak jó messzire.Bár nincs a világon olyan ország ahol be akartak volna illeszkedni.Legalábbis én egyről sem tudok.
2009. szept. 3. 21:23
 4/33 anonim ***** válasza:
73%
Ez most egy komoly kérdés? Annak látszik, mert legalább hetente felteszi valaki, mint azt is, hogy vezessük már be a királyságot. Hol élünk? Hallott már valaki olyat, hogy egy népet, egy etnikumot csak úgy kiküldtek egy országból? És hogy menne ez? Összeül egy nagy népgyűlés Rákosmezején, és azt mondja, fel is út, le is út? Vagy elég, ha a parlament megszavazza? És aki nem megy, azzal mi van? És aztán tényleg, hova? Majd kiköveteljük, hogy egy másik ország vegye át a mi felesleges cigányainkat? Vagy kikönyörögjük? Vagy lefizetjük, mint az NSZK annak idején Ceausescut?
2009. szept. 3. 21:40
 5/33 anonim ***** válasza:
52%
Auschwitz
2009. szept. 3. 21:55
 6/33 anonim ***** válasza:
54%
Ja, a cigányok Auschwitzba, Magyarország meg az őskorba!
2009. szept. 3. 22:02
 7/33 A kérdező kommentje:

Kedves "auswitcz-i" válaszolók!

Tudom hogy titeket hidegen hagy ez a kérdés, mert ti sosem estetek áldozatul cigányoknak.

Nőttetek volna fel egy kis faluban ahol a mindennap verik, kifosztják megalázzák az embereket. Megyszégyenítik magyarországot, és tönkreteszik. Akkor lehet hogy másképpen gondolkodnátok!

Persze könyebb átnézni rajta, meg lesz*rni az egészet. Csak az a baj, hogy míg ti leszarjátok ott fent, mi harcolunk itt lent. Azért hogy a saját hazánkban élhessünk. Szerinted ez nem szánalmas? Mert szerintem az, a saját hazámban nekem kéne pakolni mert nem sülyedem le közéjük. Persze nevess csak ki, de vannak még magyarok akiknek fontos a haza és a becsület.

"Nevess nyugodtan, rólam biz lepereg.

Mert a szökésem oka, a hazaszeretet!

Itt nem lessz palesztína amíg dobog a szívem,

A magyar sokáig tűr ez a nép bizony ilyen"

2009. szept. 3. 22:26
 8/33 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek: Bocs, ha nevetésnek tűnt. Bevallom, ráhibáztál, én tényleg távol vagyok ezektől a problémáktól. És jó hogy írtad ezt, mert most értettem meg, hogy ez a rengeteg ilyen típusú kérdés meg válasz egy segélykiáltás. Segíteni sajnos nem tudok, de majd máskor próbálok árnyaltabban hozzáállni ehhez az ügyhöz.
2009. szept. 3. 22:35
 9/33 A kérdező kommentje:

"Te is hazafivagy tudom, csak megrémiszt a látszat,

hogy elveszítheted a tv-d meg a kis szobádat.

Pedig itt csak nyerni tudunk, nincsen bukó futam..."

Köszönöm, hogy meghalgattál, és hogy átgondolod az egészet. Engem sem érdekelt amíg szembe nem kerűltem a rideg valósággal.

2009. szept. 3. 22:50
 10/33 anonim ***** válasza:
71%
Auschwitz-os válaszoló vagyok.. énis pont erre gondoltam, belém is kötöttek már eleget, bár nem terrorizálnak úgy mint vidéken rengeteg embert.. és pont ezt mondom, én már nem látok más megoldást, mint egy roma holokausztot.. nemvagyok náci, egyáltalán nemvagyok erőszakos/agresszív ember, sőt el is ítélem, de hogy a saját hazánkban nincs nyugtunk, és az impotens kormány nem tesz semmit, az felháborító
2009. szept. 4. 01:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!