Hova mehetnének a cigányok?
Kedves "auswitcz-i" válaszolók!
Tudom hogy titeket hidegen hagy ez a kérdés, mert ti sosem estetek áldozatul cigányoknak.
Nőttetek volna fel egy kis faluban ahol a mindennap verik, kifosztják megalázzák az embereket. Megyszégyenítik magyarországot, és tönkreteszik. Akkor lehet hogy másképpen gondolkodnátok!
Persze könyebb átnézni rajta, meg lesz*rni az egészet. Csak az a baj, hogy míg ti leszarjátok ott fent, mi harcolunk itt lent. Azért hogy a saját hazánkban élhessünk. Szerinted ez nem szánalmas? Mert szerintem az, a saját hazámban nekem kéne pakolni mert nem sülyedem le közéjük. Persze nevess csak ki, de vannak még magyarok akiknek fontos a haza és a becsület.
"Nevess nyugodtan, rólam biz lepereg.
Mert a szökésem oka, a hazaszeretet!
Itt nem lessz palesztína amíg dobog a szívem,
A magyar sokáig tűr ez a nép bizony ilyen"
"Te is hazafivagy tudom, csak megrémiszt a látszat,
hogy elveszítheted a tv-d meg a kis szobádat.
Pedig itt csak nyerni tudunk, nincsen bukó futam..."
Köszönöm, hogy meghalgattál, és hogy átgondolod az egészet. Engem sem érdekelt amíg szembe nem kerűltem a rideg valósággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!