Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Van erről bármiféle lista...

Van erről bármiféle lista Magyarországon?

Figyelt kérdés
Az erőszakos bűncselekmények elkövetőiről van lista? Mint pl az amerikai filmekben a pedofilokról, erőszaktevőkról?
2013. jan. 31. 21:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Megkönnyebbültem :D

Hát elég nehéz lehet velük fölvenni a kapcsolatot,meg veszélyes is.Amúgy interjút is akarsz velük csinálni ?

2013. febr. 3. 17:53
 12/21 A kérdező kommentje:

igen, interjú miatt főleg.

Fél évet önkénteskedtem már a börtönben, a bent lévőkkel már meg vannak, amik kellenek, de olyant, aki szabadult, olyannal nehéz. Szinte sehonnan nem tudok információt szerezni.

2013. febr. 3. 18:41
 13/21 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam írni,hogy a bent lévőkkel könnyebb lenne interjút készíteni :D

Hát vagy a börtöntől vagy a rendőrségtől lehetne,de nem hiszem hogy segítenének :D

2013. febr. 3. 19:07
 14/21 A kérdező kommentje:

nem, tényleg nem segíthetnek.

pont ezért jutott eszembe, nemrég volt egy sorozatban olyan rész, ahol az új szomszédról kiderült, hogy pedofília miatt börtönben volt,mert megtalálták a nevét valami nyilvános listán... De kis hazánkban a listázgatás kényes kérdés, sejtettem, hogy nem lesz ilyen könnyű dolgom :)

2013. febr. 3. 19:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Ugye nem magyar sorozat volt ? :D

Hát tényleg nem könnyű,de előbb olvastam a nyilvánosságra hozott 3/3-as ügynöklista egy részét :D :D bár lehet az nem segít. :D

2013. febr. 3. 22:37
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem, valami amerikai CSI hez hasonló :D

Hát, kutakodok még tovább, hátha valahogy a börtönön keresztül sikerül :)

2013. febr. 4. 11:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Talán.Börtönőrök úgysem tudnak segíteni,legfeljebb a börtönigazgatóval kell lespanolnod :D
2013. febr. 4. 13:24
 18/21 A kérdező kommentje:
Az intézményvezető azt mondta, hogy személyiségi jogok, meg ilyesmik miatt nem adhatnak ki erről adatokat. De talán majd valamelyik oktatómon keresztül sikerül valamit kicsikarni :D
2013. febr. 4. 15:57
 19/21 anonim ***** válasza:

Na,és akkor Amerikában miért lehet :D

Ez jó ötlet,vagy ha sehogy nem adják oda,legfeljebb el lopod vagy lefényképezed :D

2013. febr. 4. 19:40
 20/21 A kérdező kommentje:
Amerikában sok mindent máshogy értelmeznek :)
2013. febr. 4. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!