Van erről bármiféle lista Magyarországon?
Megkönnyebbültem :D
Hát elég nehéz lehet velük fölvenni a kapcsolatot,meg veszélyes is.Amúgy interjút is akarsz velük csinálni ?
igen, interjú miatt főleg.
Fél évet önkénteskedtem már a börtönben, a bent lévőkkel már meg vannak, amik kellenek, de olyant, aki szabadult, olyannal nehéz. Szinte sehonnan nem tudok információt szerezni.
Pont ezt akartam írni,hogy a bent lévőkkel könnyebb lenne interjút készíteni :D
Hát vagy a börtöntől vagy a rendőrségtől lehetne,de nem hiszem hogy segítenének :D
nem, tényleg nem segíthetnek.
pont ezért jutott eszembe, nemrég volt egy sorozatban olyan rész, ahol az új szomszédról kiderült, hogy pedofília miatt börtönben volt,mert megtalálták a nevét valami nyilvános listán... De kis hazánkban a listázgatás kényes kérdés, sejtettem, hogy nem lesz ilyen könnyű dolgom :)
Ugye nem magyar sorozat volt ? :D
Hát tényleg nem könnyű,de előbb olvastam a nyilvánosságra hozott 3/3-as ügynöklista egy részét :D :D bár lehet az nem segít. :D
Nem, valami amerikai CSI hez hasonló :D
Hát, kutakodok még tovább, hátha valahogy a börtönön keresztül sikerül :)
Na,és akkor Amerikában miért lehet :D
Ez jó ötlet,vagy ha sehogy nem adják oda,legfeljebb el lopod vagy lefényképezed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!