"Szombat, Viasat History - 42 módszer Hitler meggyilkolására (20:10-kor és 03:05-kor is)
A jövőhétre pedig:
Kedd, NatGeo - A Harmadik Birodalom titkai: Heinrich Himmler (20:00-kor); A második világháború belülről: Hitler hatalomra jutása (21:00-kor)"
Ez egyik sem a holokauszt témakör, hanem a II. világháborúról szólnak, mindhárom műsort láttam már és egyikben sem esik szó a holokausztról, illetve az egyik csak minimálisan érinti a témát. Egyébként megnéztem a tv műsort, lesz benne műsor a gótikáról, a római birodalomról, az amerikai indiánokról és Haydn-ről is.
Trianon pedig ugyanúgy történelem, ahogyan a holokauszt.
2013. febr. 1. 13:27
22/27 Pro Patria válasza:
Hitler meggyilkolásáról, hatalomra jutásáról. Himmler, mint a holokauszt legmagasabb irányítója.
Nem tudom, ezek miben térnek el a holokauszt témakörétől. A lényeg a nácik folyamatos ismételetése, a gonoszság szinonimájaként való berögzítése.
2013. febr. 1. 13:33
23/27 Pro Patria válasza:
Trianon pedig nem puszta történelem addig, amíg problémája jelenünkben is aktívan él.
2013. febr. 1. 13:35
24/27 anonim válasza:
Abbahagyni? Megvesztél? Nem azért találtuk ki! Addig nem hagyjuk abba, amíg a Te, és a hozzád hasonló bugrisok tudatlanságát és empátiáját kitudjuk ezáltal használni. Mivel takarózhatnánk eztán, ha esetleg valaki szóvá merté tenni a jellemtelenségünkből és kapzsiságunkból fakadó bűneinket, amelyeket ellened követünk el nap mint nap?
2013. febr. 4. 10:36
25/27 anonim válasza:
Nekem van egy öreg néni ismerősöm, akit elfogtak és táborba vittek. Elmesélte milyen borzalmas volt. Csak úgy menekült meg, hogy szinte éppen akkor lett vége a háborúnak, amikor odavitték.
2013. febr. 18. 23:56
26/27 Stavros Blofeld válasza:
Kedves utolsó le kéne állni a szerekkel akkor nem halucinálnál mindenféle öregnéni ismerőst aki azért menekült meg mert pont akkor lett vége a háborúnak. Tele van a padlás anna frank meg schindler meg ki tudja még kiknek a mesekönyveivel...
2013. jún. 25. 22:14
27/27 anonim válasza:
aki trianonnal állítja negatív párhuzamba az egy bu*i szaros csicska trianon a magyarság legnagyobb tragédiája gyakorlatilag leradírozták az országot a térképről mindenét elvették és ebből már soha nem is állunk talpra! A holocaust meg egy befogadott idegen rassz tragéiája akik hálásak lehetnek a magyar államnak, hogy megszállásáig itt menedéket kaptak noha szerte európában üldözte őket a 3. birodalom ennyi inkább a délvidéki magyar holocaustról kéne megemlékezni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!