Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tényleg újra kell vizsgázni a...

Tényleg újra kell vizsgázni a vagyonőröknek?

Figyelt kérdés
Ma hallottam, hogy állítólag fél éven belül le kell vizsgázni újra és nagyon megdöbbentem. Tudtok valami pontosat?
2013. jan. 16. 20:45
1 2
 11/12 anonim válasza:
56%

Nos!

Először is!Mi van velünk emberek,őr társaim?Mért hagyunk mindent megtenni velünk?Minden más ágazatban,területen tüntetnek és közösen összeállva nem hagyják magukat az emberek.Mi mért nem tesszük ezt?

Másodszor is mi az hogy alvállalkozó?Mi a f..t keresnek ilyen bűnöző,ember kereskedők,rabszolga kereskedők itt?Mint a mi feletteseink.Mert ugye ezt amit csinálnak ezt így hívják.Mért vannak ilyen és hasonló kis cégek a nagy vagyonőr cégek alatt?Sőt mért kell hogy több vagyonőr cég is legyen az Országban?Mi a sz..r az a kamara?Ők mért léteznek?Ők is csak lopják a pénzt tőlünk.Azért vannak.

Harmadszor a sok juttatást amit tőlünk el lopnak,nem kapunk meg.Pedig járna,azt adják meg minden őrnek.Dolgoztassanak annyit egy nap,hónapban,amennyit mások is dolgoznak.Más munkákban (nézzük a politikusokat pl.).Amennyi emberi óraszám,nem állati.Dolgoztassanak annyi emberrel minden munkahelyen amennyivel kellene.Ne spóroljanak a létszámon sem.Ahol 24/48 van ott igen is jár a 8 óra folyamatos alvás a 24 órán belül.Ezt is fizetve.Adjanak annyi fizetést amennyi a normálisabb országokban is jár.A megélhetéshez mérten (mondjuk a politikusok fizetését).Normális emberi körülményeket biztosítsanak a helyszínen.Tiszta ruházatot,amit nem tőlünk vonnak még le aljas módon.

Negyedszer a nyugdíjasokat és a volt vagy még aktív rendőröket tüntessék el a szakmából azonnal.Szüntessék be a tanfolyamokat,amik már évek óta ontják a vagyonőröket feleslegesen.Mivel óriási munkanélküli vagyonőr van már.

Ötödször mi az a vagyonőr,biztonsági őr?Merthogy szinte minden munkahelyen több ember,szakma munkáját végzi el minden őr.Csak ezeket szépen összemosták az aljas spekuláns emberek.Legyél egyszerre portás,diszpécser,gondnok,rendszergazda,számítógépes zseni,liftszerelő,villanyszerelő,minden szerelő,eladó,takarító,stb,stb.!

Tegyünk rendet végre ebben az Országban és ebben a szakmában.

Mert mi dolgozunk a cégeknek,nem fordítva.Mi áldozzuk rájuk a drága időnket nem fordítva.És mi kockáztatjuk a biztonságunkat és az életünket és nem fordítva.

Amiket kihagytam,azért bocsánat.

2013. okt. 11. 17:05
 12/12 anonim ***** válasza:

10 pont az előttem lévő hozzászólónak.

Nem hagytál ki semmit szerintem. Itt a lényeg mindig is a pénzlehúzás lesz,megszűnt a kamara két éve,el kell tartani őket valamiből...mert éhen halnának és nem tudnának nyaralni menni.

De a volt rendőrnek és nyugállományú katonáknak miért nem kell ez az új vizsga? 10-20 éve nyugdíjban vannak,ha most változott valami,amit én nem tudok és ezért vizsgáznom kell,akkor azt ők se tudják!!

Ráadásul nyugdíj mellett se bejelentve nincsenek és ugyanannyi pénzt kapnak mint én. Nekik ez nem kenyérre kell!! Ők ki is tudnák fizetni,de csak rajtunk röhög az összes vén majom. Tudatlan buta vén trottyok,csak lopni és nap lopni tudnak...mert dolgozni azt nem szeretnek,csak bent lenni....

2013. okt. 17. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!