Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jobboldali vagy baloldali vagy?

Jobboldali vagy baloldali vagy?

Figyelt kérdés

Már sokszor hallottam,hogy itt sok a balos, de olyat is,hogy sok a jobbos, ezért kíváncsi lettem, valójában melyikből van több?

Szerintem azt nem fontos leírni,hogy konkrétan melyik párttal szimpatizálsz, de aki szeretné az leírhatja, a lényeg,hogy jobb vagy baloldal?

2013. jan. 12. 22:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%
Én magyar vagyok. Egy magyarban nem azt nézem, hogy jobb vagy baloldali, hanem azt, hogy magyar.
2013. jan. 12. 23:42
 12/25 anonim ***** válasza:

fogalmam sincs.

részemről, utálom ezt a jobb- és baloldali szópárt. ez is vagyok, az is vagyok. semmi sem csak fekete vagy csak fehér. van olyan gondolat, elképzelés, amit magaménak vallok - és az jobboldalról jön. és van olyan, ami baloldalról. akkor most mi van? :D

2013. jan. 12. 23:54
 13/25 anonim ***** válasza:
Jobboldali beállítottságú vagyok.
2013. jan. 13. 00:42
 14/25 anonim ***** válasza:
inkább jobb oldali vagyok
2013. jan. 13. 00:51
 15/25 anonim ***** válasza:
Jobboldali, de gazdasági kérdésekben a szélsőbaloldal elemeit is átvenném.
2013. jan. 13. 02:55
 16/25 Ozmium42 ***** válasza:
Jobboldali, talán valamennyire szélsójobboldali is. Elutasítom a jelenlegi pártrendszert, és a jelenlegi közjogi rendszert, mert úgy látom, hogy mágnesként vonzza a szélhámosokat, és a kezdetben őszinte kezdeményezéseket is korrumpálja.
2013. jan. 13. 03:55
 17/25 anonim ***** válasza:
Jobboldali.
2013. jan. 13. 08:55
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A rövid kis eszmefuttatások mind nagyon jók és szépek voltak,de nem az volt a kérdés,hogy van e jobb vagy baloldali ember...kérem csak az válaszoljon akinek ezt sikerül értelmeznie:)

2013. jan. 13. 09:51
 19/25 Pro Patria ***** válasza:

Jobboldali, konzervatív vagyok.

Nincs "pártom", az országnak vagyok elkötelezett, és ennek megfelelően azt a pártot támogatom, amelyiknél épp azt látom, hogy lefedi az értékrendemet és a leginkább vállalható elternatíva az ország előbbrejutásában.

2013. jan. 13. 10:04
 20/25 anonim ***** válasza:

Jobbliberális, de a magyar palettán nincs épkézláb jobboldali párt.

A létszámot meg a kérdése válogatja.

2013. jan. 13. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!