Jobboldali vagy baloldali vagy?
Már sokszor hallottam,hogy itt sok a balos, de olyat is,hogy sok a jobbos, ezért kíváncsi lettem, valójában melyikből van több?
Szerintem azt nem fontos leírni,hogy konkrétan melyik párttal szimpatizálsz, de aki szeretné az leírhatja, a lényeg,hogy jobb vagy baloldal?
fogalmam sincs.
részemről, utálom ezt a jobb- és baloldali szópárt. ez is vagyok, az is vagyok. semmi sem csak fekete vagy csak fehér. van olyan gondolat, elképzelés, amit magaménak vallok - és az jobboldalról jön. és van olyan, ami baloldalról. akkor most mi van? :D
Köszönöm a válaszokat!
A rövid kis eszmefuttatások mind nagyon jók és szépek voltak,de nem az volt a kérdés,hogy van e jobb vagy baloldali ember...kérem csak az válaszoljon akinek ezt sikerül értelmeznie:)
Jobboldali, konzervatív vagyok.
Nincs "pártom", az országnak vagyok elkötelezett, és ennek megfelelően azt a pártot támogatom, amelyiknél épp azt látom, hogy lefedi az értékrendemet és a leginkább vállalható elternatíva az ország előbbrejutásában.
Jobbliberális, de a magyar palettán nincs épkézláb jobboldali párt.
A létszámot meg a kérdése válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!