Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért van az hogy az un....

Miért van az hogy az un. Jobboldali értékrendű vélemények szinte teljesen eltűnnek a honlapról? Nem erről szól a honlap, hogy ez emberek érveljenek, és vitatkozzanak?

Figyelt kérdés
Ők kevesen vannak,vagy már nem lépnek be,vagy nem ismerik a honlapot,vagy ő nekik nincs idejük arra,hogy egész nap egy laptop előtt üljenek és blogokat írogassanak?
2013. jan. 5. 09:49
1 2
 11/13 bumbi02 ***** válasza:
94%
Érdekes itt mennyi jobboldali feltűnik, de mikor olyan kérdés van, hogy akkor most hogy is van az, hogy anno nem kellett tandíj, most pedig kell, vagy hogy a CÖF honnan szedte a 200 milliót, akkor érdekesmód eltűntök.
2013. jan. 5. 11:31
 12/13 anonim ***** válasza:
45%
Most látom, hogy én meg rosszul olvastam a kérdést, ezért nem adekvát választ adtam. (4. voltam.) Úgy olvastam, hogy jobbikos értékrendű, de itt jobboldali van. A tévedésemben az is közrejátszott, hogy a kérdező hibásan nagybetűvel írta a jobboldalt. Ha így nézzük a kérdést, azt hiszem abban igaza lehet, hogy a jobboldali vélemények is visszaszorultak, legalábbis ha jobboldalin azt értjük, hogy fideszbarát. Ez kifejezi azt a társadalmi tendenciát, hogy a FIDESZ vesztett a népszerűségéből, különösen a fiatalok körében.
2013. jan. 5. 13:32
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen ha valaki jobboldali értékrendű,az nem biztos hogy Fideszes.

Az mindenképpen igaz,hogy a Fidesz veszített a népszerűségéből a fiataloknál..A nyugdijasok körében viszont nőtt a népszerűsége,ami nem is csoda a folyamatos emelések miatt.A fiataloknak mag alig van munkahely.

A Fidesz most már nagyon figyel a nyugdíjakra,mert 2002-ben

ezért veszített választást.

2013. jan. 5. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!