Miért van az hogy az un. Jobboldali értékrendű vélemények szinte teljesen eltűnnek a honlapról? Nem erről szól a honlap, hogy ez emberek érveljenek, és vitatkozzanak?
Nem tűntek el, naponta megjelenik ez a vélemény is, sőt gyakran egy-egy kérdésen belül dominanciához is jut. Engem pl. mindig lepontoznak, ha bírálom a Jobbikot és követőit.
Szó sincs tehát arról, hogy szinte teljesen eltűntek volna. Valamennyi aktivitáscsökkenés van, de ez se meglepő. A választás környékén voltak a jobbikosok hiperaktívak, és a következő választásra lehet, hogy megint belendülnek. Az se kizárt, hogy valamennyit hanyatlott is a népszerűségük az erre az oldalra író, többnyire fiatalok körében.
Ami viszont tényleg drasztikusan eltűnt, és ez is a jobbikos gondolkodáshoz köthető, az a cigány és zsidó tematika. Az ezeket az etnikumokat akár csak potenciálisan is negatív színben feltüntető kérdéseket újabban a megjelenésüket követően perceken belül kivétel nélkül törlik. Ez nem jó. Nem azért, mert én annyira szeretek zsidózni meg cigányozni, hanem azért, mert ez is a szólásszabadság része, és sok valós, értelmes kérdés is van köztük, vagy ha nem is az, akkor legalább lehetne reagálni rá.
Én azt vettem észre,hogy a jobboldali véleményű embereket mindíg durván lehordják,az a legfinomabb szó,hogy "hülye".
Emiatt ezek, mivel nem ezért írnak be,hogy ezt állandóan megkapják,már egyszerüen nem lépnek be a politikai mezőbe.
Más mezőket látogatnak,mert értelmesen vitatkozni úgysem tudnak,ezért inkább nem írnak be semmit.
Egyre jobba el fog tűnni a más vélemény és ezért kialaku a honlapon belül egy ".bolsevista klub".
Ez egy panel mindíg ugyanazok,mindig mindenre ugyanazt írják.Már előre tudom lassan,ki mit ír!
Ebből látszik,hogy teljesen tájékozatlan,ostoba emberek.
Nincs érvelés,de ugyanaz a PANEL jön elő."Parasztvakítás"-
ez a kedvencem!
Tehát "belterjesedik" a politikai rovat.
Kedves 6.
Teljesen igaz.Én vagyok rossz helyen. Bocs hogy leléptem.
Ennyi sértődött,önelégedetlen embert még nem láttam.
Igaz,aki nem az, az nincs itt.
Nincs min vitatkozni. Ők rosszul érzik magukat az országban én jól. Szerintem elfogadhatóan mennek a dolgok és úgy gondolom jó irányba, szerintük nem. Az értékrendünk sem mindig találkozik, úgyhogy nem érzem fontosnak, hogy egyfolytában kommenteljek és nincs is rá időm.
A másik dolog, hogy nem tartom élet szerűnek, hogy valakinek olvasgatás közben megváltozzon a politikai nézete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!