Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Lehet élni személyigazolvány...

Lehet élni személyigazolvány nélkül?

Figyelt kérdés
Vagy vannak olyan ügyek amelyben nélkülözhetetlen h legyen személyi?
2008. máj. 29. 21:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
26%
Zsanett nem autót vezetett? XD Én arról beszélek ha sétálsz!
2008. máj. 31. 11:08
 12/18 anonim ***** válasza:
29%
Zsanett nem autót vezetett??? XD Kár, hogy én a sétálásról beszéltem XD
2008. máj. 31. 11:09
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
Engem igazoltattak már utcán, minden ok nélkül. Még szerencse, hogy mindig nálam van a személyim: a barátnőmnél nem volt, 15 rugóra büntették...
2008. máj. 31. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
szoval összefoglalva. maga a személy igazolványra nincs szükséged, ha van egy érvényes igazolványod, ami vagy utlevél vagy kártyás jogsi. plussz a lakcímazonosító mindig kell. ha van utleveled vagy jogsid, vagy személyid mindegy melyikkel igazolod magad mindegyik érvényes. és igen az utcán is igazoltathatnak, és ha nem tudsz igazolványt bemutatni, és nincs aki igazoljon bevihetnek az örsre ahova valakit hívnod kell aki igazol. így lehet élni személyi nélkül.
2008. máj. 31. 19:19
 15/18 anonim válasza:
100%
csak közlöm h de igen kurvára kell h nálad legyen akkor is ha csak az utcán sétálsz met nekem is volt olyan h nem volt nálam és egyszer nem volt semmi, vokitokizott egyett és elengedett máskor meg a jardon kötöttem ki és felhivhattam a párom h hozza be a személyim! csak ennyit erről...
2008. jún. 2. 23:26
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
És az neked büntetés? Ugyan már! Ezért nem büntethet meg. Csak esetleg kötelezhet arra, hogy bemutasd neki valamilyen úton/módon. De ez korántsem büntetés. 1 pár hsz elöttem üzenök mondom, hogy valszeg 16 éven aluli volt és ugy 22:00 után nekik már nem szabad szülő nélkül közterületen lenni. Nyilván ezért bünette a barátnődet meg.
2008. jún. 3. 11:03
 17/18 anonim válasza:
5%
nem lehet, amint leteszed, enyhülnek az életfunkcióid, majd szépen leáll a légzésed, aztán az agyad, majd végül a szíved is
2008. jún. 11. 19:50
 18/18 anonim válasza:
ezért létezik az anyakönyvi kivonat, amit meg nem hordasz magadnál...
2010. ápr. 5. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!