Ha a filmekben Németországot említik miért hozzák mindig szóba Hitlert?
Klasszikus szélsőjobbos kérdés :)
Én rengeteg fílmet nézek, rengetegszer kerül szóba Németország de maximum a háborús fílmek esetén Hitler! Vagy az elrejtett náci arany ha kincskeresős...
Legutóbb egy katasztrófafílmben említették Németországot és nem emlékszem rá hogy felmerült volna Hitler neve :)))
A Bourne trilógia egyik részét 2 hete néztem és beszéltek a németekről, ott is játszódott egy része a fílmnek de egy pisszenés nem volt Hitlerről!
Tipikusan olyan kérdés mint amikor megkérdezik hogy miért beszélnek annyit a holokausztról aztán kiderül hogy az ezzel foglalkozó kérdések és szócikkek 90%-át a szélsőjobbosok teszik fel... :))
Szerintem ha kevesebb 2. VH-s fílmet nézel, hirtelen meglepődsz majd hogy mennyivel kevesebbet említik Hitler nevét!! :)
Ez nem igaz. A vígjátékokban de még a mesékben is, ha németekről esik szó képbe kerül a nácizmus, Hitler és a többi. Most ez a kérdés is pont az American Dad című mesét nézve jutott eszembe, ott a Klaus nevű hal tipikus esete ennek.
Szóval innentől kezdve nem tudom kit akarsz hitelteleníteni.
"Ez nem igaz. A vígjátékokban de még a mesékben is, ha németekről esik szó képbe kerül a nácizmus, Hitler és a többi."
Most cáfoltalak meg és még mindig azt állítod hogy minden fílmben ahol a németek felmerülnek csak náci és hitlerezős mivoltában teszik ezt!
És mindezt arra alapozod hogy egy polgárpukkasztó sorozat, az amerikai fater egyik részében mi történt!
Hát attól nem félek hogy a kultursokk és az értelmes fílmek garmadája miatt meglátod hogy nincs igazad!! :)
Fofadni mernék hogy rengeteg klasszikus amerikai gagyit nézel átlagos, europai fílmek helyett!
És valljuk be! Egy polgárpukkasztó sorozatbanpont az a cél hogy polgárt pukkasszanak!! :)) És ezt könnyebben elérik egy Hitleres utalással mint bármi mással!
Egyszerűen túl sokat magyarázol a dolgok mögé!
És túl sok gagyi filmet nézel!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!