Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy van az, hogy a pedofil...

Hogy van az, hogy a pedofil pap eretnek, Sztálin viszont kommunista?

Figyelt kérdés
Gondolom nem kell nagyon részletezni, Sztálin egyáltalán nem követte amit Marx írt, a pedofil pap sem követi a Bibliát, mégis egészen eltérő a megítélés.
2012. dec. 25. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Xenophilius !!

Mondasz jó dolgokat és nekem is jóarcnak tűnsz...de nem tom én azért hiszem h mondanak igazat is azok a papok!! :DD

ON :D: Sztálin nagyon nem azt csinálta amit a mostani komcsik zöme helyesnek vél. :D Szóval én nem gondolom komcsinak nem tom h mások ezzel h vannak. :)

És a papok: hát ha molesztál gyerekeket akkor az hát h mondjam eléggé elítélendő (pont úgy mint ahogy egy nempap pedofil is).Ha meg csak vágyai vannak és elfojtja őket akkor az engem hol érdekeljen?? :) Szerencsémre én nagyon jófej és modern papokat ismerek szóval... :)

(am bocs a rövidítésekért de sietetk)

2012. dec. 25. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:

A válaszolók 90%-a nem érti a kérdező példáját. Lefordítom: miért van az, hogy egy olyan pap, aki nem követi hite előírásait, azt utána már nem papnak nevezik, hanem "eretneknek", viszont Sztálint, aki szintén nem követte (a kérdező szerint) eszméje előírásait mégis kommunistának neveznek.

Amúgy a válaszom: sztálin rendszerét leginkább sztálini rendszernek nevezik, ami a kommunista marxi eszmére épült elvileg. Amúgy Marx leírta, hogy a kommunizmust proletárdiktatúra fogja megelőzni, ez pedig diktatúra volt, ráadásul egy irdatlan nagy paraszt diktatúrája.

2012. dec. 25. 22:13
 13/16 anonim ***** válasza:
96%
Sztálin nem csak kommunista nem volt, de még fogalma sem volt róla mi az a kommunizmus.
2012. dec. 26. 00:18
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"Tudod te mi kell ahhoz, hogy valaki pap lehessen? Nem egy kőtörő tudása..."

Honnan tudod te mennyi egy kőtörő tudása? Mi vagy te, látnok?

2012. dec. 26. 07:30
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

Nagybátyám pap, onnan tudom... Egyetemet végzett ember, aki még aztán vonult be tanulni papnak... Sok éven át.

" Sztálin nem csak kommunista nem volt, de még fogalma sem volt róla mi az a kommunizmus."

A Szovjetunió vezetése Hruscsov haláláig meggyőződéses kommunista volt. Ez tény. Bocs srácok...

2012. dec. 26. 09:53
 16/16 anonim ***** válasza:
43%
Az értelmes embert itt lepontozzák. Nem csoda, hogy ez az oldal a politikai megnyilvánulások alja. Voltaire forog a sírjában. Ő sem ezt akarta...
2012. dec. 26. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!